Konu: Rhydian Palacio - Maske_21188 DM  (Okunma sayısı 134 defa)

#0 - 26.04.2022 20:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Rhydian Palacio @Elunica - Maske_21188

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.04.2022 20:25

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Merhabalar, Little İtaly çevresinde dolaşıyordum. Telefonla IC rolde birisini aramam gerekiyordu, aradım. Telefonla konuşmaya tam başlıyacağım sırada; Rhydian_Palacio ve Maske_21188 gelip silah emotelerini atıp ateş edip beni öldürüyorlar. Beni vurduktan sonra bölgeden uzaklaştılar. Ardından bende merak edip arkadaşlara PM attım, neden sıktınız diye. Arkadaşlar bana savaşta olduğumuzu söylediler ama biz IC olarak savaşamayız. İllegal rollerimiz yasak ve daha oluşum tanıtımımız yok. Bundan önce Turancan bizi pm yoluyla uyarmıştı illegal rol yapmayın diye bizde o yüzden yapmıyoruz. Dün gece agresif bir rol geçmişti o sırada sıktılar tamam dedim. Bugün de gelip hala sıkmaya devam etme amacınız ney? Savaşıyoruz diyorlar kendileri ama kime göre? Tek yaptıkları şey şuanda DM atıp insanları oyundan soğutmak.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gerek yok ama arkadaşlar sıktıktan sonra PM den sorduğumda kendilerine emir verdiklerini söylüyorlar. Ne bileyim anlamıyorum sabahtan akşama kadar bizi taradıklarında ellerine geçicek?

#1 - 26.04.2022 21:30
Öncelike Maske_21188 ve karakterim IC olarak yakınlar, benim IC olarak demem üzerine geliyor.
DM olayına gelirsek, Pravazano birliği, birlik için bir hotline sırasında birlik üyelerimizi gasp etmeye çalışıyorlar. Sonradan konuşma amaçlı yanlarına gidiyoruz, agresif rol sergileyip vuruluyorlar. Bir süre sonra tekrardan konuşmaya gidiyoruz, tekrardan agresif rol sergiliyorlar ve vuruluyorlar. Dün tekrardan agresif bir rol dolayısıyla konuşulmaya gidiliyor, tekrardan agresif bir rol sergiliyorlar. Karakterleri tanıtımı olmamalarına rahmen bu rolleri sergilemeye devam ediyorlar. Biz de normal olarak arkadaşları gün içerisinde vurmaya devam ediyoruz.

#2 - 26.04.2022 22:09
Öncelike Maske_21188 ve karakterim IC olarak yakınlar, benim IC olarak demem üzerine geliyor.
DM olayına gelirsek, Pravazano birliği, birlik için bir hotline sırasında birlik üyelerimizi gasp etmeye çalışıyorlar. Sonradan konuşma amaçlı yanlarına gidiyoruz, agresif rol sergileyip vuruluyorlar. Bir süre sonra tekrardan konuşmaya gidiyoruz, tekrardan agresif rol sergiliyorlar ve vuruluyorlar. Dün tekrardan agresif bir rol dolayısıyla konuşulmaya gidiliyor, tekrardan agresif bir rol sergiliyorlar. Karakterleri tanıtımı olmamalarına rahmen bu rolleri sergilemeye devam ediyorlar. Biz de normal olarak arkadaşları gün içerisinde vurmaya devam ediyoruz.

Öncelikle Cobello'ları bizden gasp eden arkadaşları IC olarak uyardık. Size karşı İLLEGAL rol yapmıyoruz, agresif rol sergiliyoruz. Nerede görülmüş S*** git demenin İLLEGAL olması? Vurmaya devam edebilirsiniz şikayetler gelicek, yetkili kararını bekliyelim.

#3 - 26.04.2022 22:13
Yanındaki arkadaşı bana bir sürü mermi sallayarak tuturamamış, o yüzden hasarlarda çıkmıyor. O da bizzat bana bir sürü ateş etti.

#4 - 26.04.2022 22:24

Öncelikle Cobello'ları bizden gasp eden arkadaşları IC olarak uyardık. Size karşı İLLEGAL rol yapmıyoruz, agresif rol sergiliyoruz. Nerede görülmüş S*** git demenin İLLEGAL olması? Vurmaya devam edebilirsiniz şikayetler gelicek, yetkili kararını bekliyelim.
Uyarmış olabilirsin, biz konuşmaya geldiğimizde agresif yaptınız mı? Evet. Bir daha geldiğimizde yine yaptınız mı? Evet. Dün yine agresif bir rol sebebiyle konuşulmaya gelindiğinde yine agresif yapıldı mı? Evet. Başka ileti gelmeyecek, sonuçlanabilir.

#5 - 26.04.2022 22:50
Kendi kafanıza göre savaş açabilirsiniz o zaman, şikayete başka ileti gelmicek. Açıklanabilir  :-\

#6 - 27.04.2022 05:22
Sonradan konuşma amaçlı yanlarına gidiyoruz, agresif rol sergileyip vuruluyorlar.
 Bir süre sonra tekrardan konuşmaya gidiyoruz, tekrardan agresif rol sergiliyorlar ve vuruluyorlar.
 Dün tekrardan agresif bir rol dolayısıyla konuşulmaya gidiliyor, tekrardan agresif bir rol sergiliyorlar.
Biz de normal olarak arkadaşları gün içerisinde vurmaya devam ediyoruz.
Her agresif rol sergileyeni veya sizinle uzlaşma yapmayanları vuramazsınız. Birlik liderinize gerekli mesajı ilettim, Italyan tarafının liderine de gerekli mesaj iletildi. Tekrar bu gibi durumların içerisinde bulunmayın. Karakterler DM gerekçesiyle cezalandırılacak.

**Ghazar_Karabekian karakterinin olaylarla alakası olmamasına rağmen dahil olduğu için +100 dakika daha işlem uygulandı.
« Son Düzenleme: 27.04.2022 05:25 Justice »