Konu: 24.04.2022 [Cillian_Russel] Yaralı Kural İhlali + Non RP  (Okunma sayısı 154 defa)

0 Üye0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 24.04.2022 00:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cillian_Russel @Ertan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gennadi_Zhvikov @JantiBeyy

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 24.04.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yaralı Kural İhlali/Non RP

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs düşer düşmez telefonu açarak birilerini arayıp şikayet ediyor, bu bir kural ihlalidir. Lütfen ceza alsın, şahısı kaçırıp rolün devamını getirmek istiyorduk ama böyle davranışları yüzünden uzaklaşmak zorunda kaldık. Tüm rol keyfimizi kaçırıyor, lütfen gerekli işlem uygulansın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ceza alsın.

« Son Düzenleme: 24.04.2022 00:35 raisko »

#1 - 24.04.2022 00:45
Şahitliğimi onaylıyorum bu şahıs rol zevkimizi kaçırdı.[/glow][/shadow][/color]

#2 - 24.04.2022 01:51
Merhaba Cillian Russel karakterim ile Khan Kozlov'un  premierim için  anlaşmıştık ve yanına çağırdı gittim ve sonrasında şahıslar bana sıktılar bende köprünün arkasına kaçtım ama şu söz konusu değildir ben geldikleri zaman ihbar attım diye video kaydım durmuş  disk alanımın yetersiz oluşundan ama o belirli alanı kurtarabildim.
 Ben illegal bir birliğe üye olmadığım için yardımı polislerden istedim. Ama ben zaten bayılmadan önce şahıslar gelmeden ihbarımı attım. Kutunun arkasına geçmiştim görmezler diye ama herhalde şahıslar adımı görerek yanıma geldiler  herneyse video kaydını bırakıyorum buraya. Zaten yakın bir polis var idi birden sireni  açtı. Silah seslerini duydular zaten, vuramadıkları için  7 metre felan koştum

Video:
« Son Düzenleme: 24.04.2022 01:53 Ertan »

#3 - 24.04.2022 02:21
PD'e şikayet etmen sorun değil, sorun düştükten sonra aramayı sürdürmen. Duvar arkasından bakarak yanına gelmesi söz konusu bile değil, ateş açtık kaçtın ve peşine düştük, çok geçmeten ateş açtık. Resimde zaten durmadan arama yapman gözüküyor, emote ve.s
« Son Düzenleme: 24.04.2022 02:23 raisko »

#4 - 24.04.2022 02:41
Videoda göründüğü gibi gelmeden önce aradım polisi. Öldükten sonra arasam bile zaten attığım şeyden polisler ihbarı aldı ama ben genede o paneli kapattım siz gelmeden önce ben ihbarı attım.  Yaralanmadan önce attım geldiler. Ve bende kutu arkasına geçtim nasıl gördü iseniz artık dostum. Ama gene yineliyorum siz gelmeden önce ihbarımı attım bu yüzden zaten polisler ihbarı aldığı için gelicekler idi. Rol zevkimiz diyorsunuz ama daha illegal bir birlikte olmayan adam ve  sadece sosyal rp yapan adamı da gelip vurmanız keyif kaçırıyor. Amacınızın sadece birilerini vurmak olduğu belli. Ve ölü iken telefondan polisler aranmıyor bilgine dostum. Siz vurduktan sonra ihbarı iptale bastım. Zaten daha öncesinde ihbar attığımı videoda gösterdim.
« Son Düzenleme: 24.04.2022 02:45 Ertan »

#5 - 24.04.2022 02:51
Videoda göründüğü gibi gelmeden önce aradım polisi. Öldükten sonra arasam bile zaten attığım şeyden polisler ihbarı aldı ama ben genede o paneli kapattım siz gelmeden önce ben ihbarı attım.  Yaralanmadan önce attım geldiler. Ve bende kutu arkasına geçtim nasıl gördü iseniz artık dostum. Ama gene yineliyorum siz gelmeden önce ihbarımı attım bu yüzden zaten polisler ihbarı aldığı için gelicekler idi. Rol zevkimiz diyorsunuz ama daha illegal bir birlikte olmayan adam ve  sadece sosyal rp yapan adamı da gelip vurmanız keyif kaçırıyor. Amacınızın sadece birilerini vurmak olduğu belli. Ve ölü iken telefondan polisler aranmıyor bilgine dostum. Siz vurduktan sonra ihbarı iptale bastım. Zaten daha öncesinde ihbar attığımı videoda gösterdim.
Seni neden vurdurduğumu çok iyi biliyorsun, savunman bu kadar ise kararı inceleyecek admine bırakalım.

#6 - 24.04.2022 03:58
Pekala, bu akıllı olma çabaların trajikomik.  Neden vurduğunu dahi şuan bilmiyorum malesef ki. Admini bekleyelim en iyisi.

#7 - 24.04.2022 16:06
İhbar yaralanmadan önce gönderilmiş, ancak illegal bir karakter polise hiç bir şekilde ihbar gönderemez. İllegal Kural İhlali kapsamında ceza alacak.