Konu: [20.04.2022 - Jaydee_Owens] DM, MG  (Okunma sayısı 131 defa)

#0 - 20.04.2022 20:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jaydee_Owens @Pyrex

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
2-) METAGAMING

Sunucu içerisinde karakter dışı (OOC) olarak belirtilen detayların karakter içi (IG) olarak kullanımına izin verilmez. Bunun yanı sıra birisini bu ihlale yöneltmek ve kasıtlı olarak bilgi vermekte bu kurala aykırıdır.

6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Jaydee Owens karakterini daha önce görmedim. O da beni savaşların herhangi bir kısmında görmedi. Buna rağmen hiç kimsenin bilmediği evimi bulup(?) sonrasında da bana ateş açıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://streamable.com/u75upk

Ek açıklamalar(varsa): Jaydee Owens'in, Gabriel Popadic'e ne için ateş açtığını ve aynı zamanda o evi nereden öğrendiğini bilmek istiyorum.

#1 - 20.04.2022 21:00
Savaşa girdiğin bir birliğin üyesiyim, rolleri gerçekleştirdik.

Kimsenin bilmediği evinin önünde savaşa katıldığın aracın vardı. Bir sonrakinde daha dikkatli olabilirsin.

#2 - 20.04.2022 21:16
yani kapımı direkt tahmin ettin, gabriel popadic'i gördüğün gibi tanıyabildin, adamların görüntülendiği videoda araç plakasını ezberledin(?)

#3 - 20.04.2022 21:23
Apartmanın içinden Mirna karakteri çıktı, o gittikten sonra apartmana girdim, biliyorsun apartman zilinde isimler yazar, daha önce yutoalpha bu konuda bir açıklama yapmıştı, bu rolü yapmanın sunucuda yasak olmadığını ve ABD için tartışmalı bir konu olduğunu dile getirmişti. Savunmam bu kadar, yeterince savunma yaptım.

#4 - 20.04.2022 21:45
Apartmanın içinden Mirna karakteri çıktı, o gittikten sonra apartmana girdim, biliyorsun apartman zilinde isimler yazar, daha önce yutoalpha bu konuda bir açıklama yapmıştı, bu rolü yapmanın sunucuda yasak olmadığını ve ABD için tartışmalı bir konu olduğunu dile getirmişti. Savunmam bu kadar, yeterince savunma yaptım.
önce arabayı bahane ettin, şimdi ise mirna'yı. kanıtı var mı bari  :tommy:

#5 - 24.04.2022 00:12
Savunma geçerli, ceza verilmeyecek.