Konu: Leonid Bedros ||| Aktif Rolde Q - B Bölme - Bunny - MG - Ortak Nezaket  (Okunma sayısı 155 defa)

#0 - 22.04.2022 22:51

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Leonid_Bedros @USTA

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Stefano_Cabello - Rhydian_Palacio

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22.4.22 / 22.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Metagaming - Bunny Hop - Q - B Bölme

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıs hood bölgesinde bize üstün üstün konuşuyor, racon kesmeye çalışıyor. Gündüz saatlerinde hoodumuza gelip kendince eğlenen bu arkadaşımızı korkutmak amacıyla silah doğrultuluyor ve bir anda bunny yaparak kaçmaya başlıyor. Vurulunca b bölüp aktif rolde q atıyor, chatloga düşmedi fakat her şey bariz. Bunun dışında altta atacağım ekran görüntüsünde Alejandro karakterinden bahsediyor, ancak bunu karakteri yönlendiren arkadaşıma sorduğumda isminin Leonid karakterinin yanında açığa çıkmadığını söylüyor. Karakterin üstünde yazan isimden böyle bir role giriştiği de açık. Bunun hakkında ekran görüntüleriyle olan savunması varsa yapabilir. Zaten diğerleri apaçık bariz olan ihlaller savunma yapmasına dahi gerek yok.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Metagaming: GösterGizle
 Hiçbir şekilde Alejandro'nun ismini bilmiyor, kafasının üstünde yazıyor diye böyle rol yapıyor.

Bunny Hop: GösterGizle

B Bölme ve Quit: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Ek olarak şahısın kendi açtığı şikayette takındığı üslup oldukça yanlış, bu yüzden de Ortak Nezaket kapsamında bir ceza alması gerekiyor. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=128436.0

#1 - 22.04.2022 23:06
Ne diyeceğimi bilmiyorum cidden kendinizi rezil etmekten başka bir şey yapmıyorsunuz daha önceki şikayet de olay görüldüğü gibi ıc düşmanlık var sabahtandırda bunla uğraşıyoruz rol yapmaya geldim adamla konuşmak için ve bana sıkması için adamı aradın büyük ihtimal  bende oradan aracıma doğru uzaklaşmaya çalıştım tek başıma kafa tutacak değilim kurallarıda okumanı tavsiye ederim. Fear rp denen bir şey olduğunu bilsen bu şikayeti açmazdın arkadaşın ceza almasını istiyorum https://imgyukle.com/i/RaMLYt
« Son Düzenleme: 23.04.2022 00:14 USTA »

#2 - 22.04.2022 23:08
Daha önceki açtığım şikayeti haklıymış gibi yeni bir şikayet açmana gerek yok. Ya kardeşim illegal birlikte bile değilim benle neden illegal role giriyorsun?
« Son Düzenleme: 22.04.2022 23:18 USTA »

#3 - 22.04.2022 23:18
Ne diyeceğimi bilmiyorum cidden kendinizi rezil etmekten başka bir şey yapmıyorsunuz daha önceki şikayet de olay görüldüğü gibi ıc düşmanlık var sabahtandırda bunla uğraşıyoruz rol yapmaya geldim adamla konuşmak için ve bana sıkması için adamı aradın büyük ihtimal  bende oradan aracıma doğru uzaklaşmaya çalıştım tek başıma kafa tutacak değilim kurallarıda okumanı tavsiye ederim. Fear rp denen bir şey oldunu bilsen bu şikayeti açmazdın arkadaşın ceza almasını istiyorum https://imgyukle.com/i/RaMLYt
ben niye ceza alıyorum?? :D

Yapacağın savunmayı tek tek atarak değil de, tek bir ileti içinde yaparsan sevinirim. Flood yapmaya gerek yok hacım

#4 - 23.04.2022 14:52
@USTA arkadaşın savunması yok sanırım, sonuçlanabilir.

#5 - 23.04.2022 15:03
Dostum ticketi açarken cidden az tedirgin olmadınmı illegal değilim illegal role zorluyorsun fear rp yapiyorum anlamıyorsun gerçi fear rp ne olduğunu bilsen burda gelip şikayet acmazsin milletle urascana oyununu oynamani tavsiye ederim. 👍 forumuda boş yere israf edip yetkilileri zorlama.
« Son Düzenleme: 23.04.2022 15:05 USTA »

#6 - 23.04.2022 15:10
Evet dostum illegal değilsin ama kendi başına hoodda ateş açabiliyosun, güzel mantık, https://imgyukle.com/i/RaKEBU .İllegal birliğinin olmaması senin illegal olmadığın gerçeğini değiştirmiyor. Rol anında foruma girip senin birliğin olup olmadığına mı bakacağız bir de?

Kimsenin bildiği rolü sorgulamak sana düşmez, ramazan ramazan ağzımı açtırma benim. İki gündür uğraştırıp duruyorsun ne toxic bir adamsın sen. Şikayete ticket diyen birinden ne beklersin zaten?
RP GOD arkadaşımızın yapacak bir savunması yok, şikayet sonuçlabilir.

#7 - 23.04.2022 17:17
ne toxic bir adamsın sen/// Forumda bana karşı bu kelimeyi kulanmana gerek yok ıkı gundur sana sinirden bilgiseyarı kırıp atacaktım ama ağzımdan sen ne toxic adamsın diye bir kelime çıktımı bende sana çok iyi kelimeler etmesini bilirim oyununu oyna sen ve ya benı geçtin tek başıma koca birliğinizle uğraşıyorum işiniz gücünüz yok rol yapcanıza forumda benle uğraşıyonuz tüm vice sizin birliği tanıdı rahat ol şikayet sonuçlanabilir yazmısında senın yazmanla olmuyor bu işler canım. beklemesini bil. Daha fazlada yanıtla yapıp kendini rezil etme. Birliğinizle uğraşın benle değil. İllegal rol yapmıyorum bu arada siz zorluyorsunuz yapmaya ve ben bunla alakalı şikayet oluşturdum kendini haklı duruma çıkarmak için yeni bir şikayet açman ifade etmez benim şikayetde kimin haklı olduğu belli destan yazsanda bunun gerçeğini değiştirmez. Bu arada seninde forum uyarı almanı istiyorum.//ne toxic bir adamsın sen/// Bu ifadeyi bana karşı kulanamazsın sen. Ayrıca atdığın ss i ben kendi şikayetimde paylaştım birde benim açımdan gözüken ss i atmış. Kendim paylaştım ss i haklı çıkmak için paylaşmana gerek yok.
« Son Düzenleme: 23.04.2022 17:22 USTA »

#8 - 23.04.2022 20:26
ne toxic bir adamsın sen/// Forumda bana karşı bu kelimeyi kulanmana gerek yok ıkı gundur sana sinirden bilgiseyarı kırıp atacaktım ama ağzımdan sen ne toxic adamsın diye bir kelime çıktımı bende sana çok iyi kelimeler etmesini bilirim oyununu oyna sen ve ya benı geçtin tek başıma koca birliğinizle uğraşıyorum işiniz gücünüz yok rol yapcanıza forumda benle uğraşıyonuz tüm vice sizin birliği tanıdı rahat ol şikayet sonuçlanabilir yazmısında senın yazmanla olmuyor bu işler canım. beklemesini bil. Daha fazlada yanıtla yapıp kendini rezil etme. Birliğinizle uğraşın benle değil. İllegal rol yapmıyorum bu arada siz zorluyorsunuz yapmaya ve ben bunla alakalı şikayet oluşturdum kendini haklı duruma çıkarmak için yeni bir şikayet açman ifade etmez benim şikayetde kimin haklı olduğu belli destan yazsanda bunun gerçeğini değiştirmez. Bu arada seninde forum uyarı almanı istiyorum.//ne toxic bir adamsın sen/// Bu ifadeyi bana karşı kulanamazsın sen. Ayrıca atdığın ss i ben kendi şikayetimde paylaştım birde benim açımdan gözüken ss i atmış. Kendim paylaştım ss i haklı çıkmak için paylaşmana gerek yok.
evet  :D

#9 - 24.04.2022 11:58
Merhaba, adınıza şikayet açıldığında veya şikayet açtığınızda konuyu yetkililerin inceleyeceğini unutmadan, üslubunuzu koruyarak diyaloğa girmelisiniz. İkinizi de bu konuda uyarıyorum, tekrarında oyun içinden de yaptırım alabilirsiniz.

@USTA savunma yapmak yerine direkt tartışmaya girmişsin, Rolde Q, Bunny hakkında savunma yapılmamış, bu ihlaller sebebiyle karakterin cezalandırılacak.

İyi forumlar.