Konu: Geri çekildi.  (Okunma sayısı 306 defa)

#0 - 20.04.2022 08:04
Geri çekildi.
« Son Düzenleme: 23.04.2022 03:33 20mclideri »

#1 - 20.04.2022 14:06
Bilgisayara geçtiğim zaman savunmayı yapacağım.

#2 - 20.04.2022 16:13
Şimdi öncelikle merhabalar, açıklama yapmaya başlayalım.

Balfour karakteri beni vurduğu zaman hiçbir şekilde fear dışı rol yapmamışımdır kendiside bunu kabul eder. O kadar küfür yağdırmalar, yerde sürükleyip çekiştirmelere karşı tamamen uyarak rollerimi sürdürdüm. Ondan sonra dışarıda bekleyen dostlarım içeri girdiğinde sayıca üstün (7 kişi kadar.) olduğumuz için karakterim rehin alındığında diğerlerinin zarar görmesini istemediği için karşılıklı CK iznini verip son cümlesini söyledi.

Balfour Belanger karakteriyle realistik olarak o kadar kurşunu yediğimizde ikimizde CK olmalıydık, CK olmadan önce bir insan ağzına geleni söyleyecek cesarete ulaşabilir, gözü dönmüştür çünkü.

SS'leri buraya bırakıyorum, kendi CK'mı Balfour karakteri verirse vereceğimide belirttim, kişiler bunu istemediğini role devam etmemizi belirtti do üzerinden.

Bunun üzerine zaten kişiler rolü yaralı rolü şeklinde sürdürmek istediğinde en ufak bir ihlal yapmadan yaralı rolü yaptım. Bütün kanıtları birer birer bırakıyorum, anlık olarak sevdiklerine zarar gelmesini istememek fear rp ihlali değildir benim gözümde.

Daha önce ban affından faydalandığımdan beri bir kere bile gözle görülür ihlal yapmadım. Ek olarak bu kadar silahlı insanın arasında beni rehin alıp sonrasında sıkmak için tehditler savurması bana kalırsa burada Fear RP ihlalini yapan ben değil, Balfour Belanger karakteridir.

İyi forumlar, iyi roller dilerim.

Şikayet sonuçlanabilir, yetkili kararını bekleyelim.

#3 - 20.04.2022 20:03
Şahitliğimi onaylıyorum. @20mclideri

#4 - 23.04.2022 02:32
Yaşanan tüm olayları IC bir şekilde konuşarak, ekstrasında Rodos ile OOC bir şekilde konuşarak çözüme ulaştırdık, iki taraf içinde mutlu son.  :)

Eğer ki @20mclideri şikayeti sürdürmek istiyorsa savunmamı geçersiz saymanızı istiyorum, jail yemeye kabulüm.

Her şey için teşekkürler, iyi roller, iyi geceler.

#5 - 23.04.2022 03:33
Geri çekildi.

#6 - 23.04.2022 03:35
Olgun ve ılımlı tavırlarınız için iki birliğe de +5 kanaat puanı eklendi.

@20mclideri @berkayinho

:vays: :nays: