Konu: Laymore Hodges - DM  (Okunma sayısı 79 defa)

#0 - 23.04.2022 22:49

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Laymore Hodges @kozlov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Deathmach

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Akşam saatlerinde idlewood'da geziyordum, Browdy İdlewood'da gezmeyi oradakilerle sohbet etmeyi seviyor. Şu an da olmasa da bir aralar İdlewood birliğinde bulunmuştu. Oradakilere de eğlence olsun diye motor küçük bir tümsekten çıkmıyormuş gibi yaptım ve Laymore geldi çok agresif bir tavırla role girdi "Aptal ucube" deyince Browdy'de karşılık olarak sensin ucube dedi ve Laymore motora tekme atar emotu attı motoru aşağıya aldım ve küfür ettiler. Daha önce de orada rol yaptığım ve bir zamanlar birlikte bulunduğum için rahat davrandım bu kadar dm atmaya aç olduklarını bilmiyordum ve karşılık olarak Browdy'de onlara küfür etti. IC olarak Levi, Browdy'e biraz yakın davrandığı için her olayda ona sığınmaya çalışıyor yine öyle yaptı "Sen siktir git Levi'yi çağır." yazmaya kalmadan sıkma emoteu attılar iki saniye içinde yazamaz bu emoteu o cümleyi kurmasam da zaten ateş edecekmiş. Tamamen dm atmak amaçlı bir rol olduğunu düşünüyorum, muhtemelen onaylı hood vs. gibi bir savunma gelecek ancak onaylı hood olsa bile ateş etmek aşırı abartı bir hareket.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Burada ki levelim düşük ancak rol geçmişim bulunuyor, bu rolün tamamen dm atmaya yönelik olduğunu düşünüyorum, şuna agresif yapayım karşılık verirse sıkayım  diyerek girişilmiş bir rol. İdlewood'da daha önce Browdy ile çok rol yaptım genelinde gayet güzel dönüşler aldım ilk defa böyle oldu.

« Son Düzenleme: 23.04.2022 23:03 Eleghy »

#1 - 23.04.2022 23:25
İlk de karakterin göz esnasında tarik edici haraketler yapıyor. Lastik yakıyor, trollüyor gibi bir şey 20cm yukarıya motorla çıkamıyor gibisinden dalga geçiyor, yapma diyorum. Emri konuşuyor rol esnasında karakteri kışkırtıyor.
Merhabalar, rol içersindeyim. Kişi düz yokuş tarafına çıkmak istedi, bunu zorlayarak yapmamı istedi rol esnasında. Bende geriye doğru itip ucube dedim bunun anlamı ''yaratık'' gibisinden ona itap ettim. O da bana hood esnasında karşılık verdi, sonra tekrar uzaklaşmasını söyledim. Karakteri kışkırtacak kelime kullandı, karakter yapılı ve önemli karakter olduğu için ateş açtı. Burada Hood bölgesinin içersindeyim, FEAR RP denilen ihlali aksatmadı, bunu rol esnasında göstermedi. Bu yüzden ateş açtım, IC de emri vaki konuşuyor, her şey açık zaten ss ler de.
https://cdn.discordapp.com/attachments/819119585952268318/967520933025808464/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/819119585952268318/967521032242073760/unknown.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/819119585952268318/967521185212563466/unknown.png

#2 - 23.04.2022 23:35
İlk olarak trolleme tarzında bir rol yapmıyorum Browdy'nin sürdüğü motor faggio üstünde ki adam 130 kilo. Oradan çıkması normalde de zor çevredekilere eğlence çıksın diye yapılmış bir şey bu kadar agresif yaklaşman zaten ilk olarak hata. Dediğim gibi eskiden İdlewood birliğinde olduğum için biraz rahat davrandım. Eskiden dm şikayetlerinde ailevi küfür etti diye savunma yapılıyordu şimdi ucube dedi sıktım diye yapılıyor, dediğim gibi dövebilirdin sıkmak yerine. Ucube dedi diye birisine sıkmak ne kadar mantıklı? Ayrıca sıkmak yerine konuşmaya devam etsen zaten gidiyordu.
Alıntı
karakter yapılı
Yapılı bir karakterse dövmesi daha mantıklı değil mi Kozlov?

Ayrıca ucube dedi diye değil küfür etti diye sıktım diyecek olursan diye eke bırakıyorum iki saniyelik farkı.
Spoiler: GösterGizle

#3 - 24.04.2022 12:01
Ceza alacak.