Konu: [23.04.2022] Khan_Kozlov - Gişe Kural İhlali/Ortak nezaket  (Okunma sayısı 80 defa)

#0 - 23.04.2022 12:58

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Khan_Kozlov @ErikShelby

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: [23.04.2022] 12.50

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
1-) Ortak Nezaket

a) VC:RP Platformunda bulunan her oyuncunun genel ahlak kurallarına uyması ilk temel gereksinimdir. Karakter dışı durumlarda ve kanallarda, ( OOC Kanallar /b /pm vs. )  herhangi bir dine, dile, ırka, cinsiyete, yönelime ve düşünceye hakaret veyahut nefret içerikli söylemler kabul edilemez.

b) Sunucu içerisinde yer alan her bireyle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekir. özellikle sizin oyun içi sorunlarınızı gidermek amacıyla iletişim kurmuş olan yetkili personellere veya karşınızda sorun yaşadığınız bir bireye karşı incitici, alaya alıcı veya küfür içeren bir iletişime Vice Platformu üzerinde izin verilmemektedir.

c) OOC kanallarda olan konuşmalarda ortak bir nezaket esastır. Hiçbir oyuncuya veya kişiye PM, /B gibi kanallardan ya da forum üzerinden spam/flood yapamaz, herhangi bir insan konuşmak istememesine rağmen buna zorlanamaz ve rahatsız edilemez. (spam/flood/rahatsız edici iletiler)

d) İçerisinde bulunduğunuz platformun eğlence amaçlı kurulduğunu unutmayın.
f) Bir oyuncunun açtığı gişeden geçmek yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi gişe kural ihlali yaptığında yaptığının yanlış olduğu belirtmek ve şikayet açacağımı söylemek için PM attığımda bana "Tamam paşam" gibi bir kelime kullandı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin cezalandırılmasını istiyorum.

#1 - 23.04.2022 13:10
Video kanıtın varsa video kanıt talep ediyorum benim gişeden geçmeme dair, tamam paşam yazmamda ne sorun var anlayamadım normalde konuşma tarzım böyledir

Gişeden geçtiğine dair herhangi bir emote görünmüyor chatte, paşam vs. gibi cümleler samimiyetin olmadığı insana kuramazsın. Admin kararına bırakalım iyi roller.

#2 - 23.04.2022 13:28
Arkadaş'ın açtığı dava doğrudur ve tamam paşam yazmam biraz sıkıntı arkadaş baya ciddiye almış ama ciddiye alınıcak bir durum değil

#3 - 23.04.2022 20:37
Karakter ceza alacak.