Konu: DeShaquan_Brooks, Jaydee_Powell, Tsyheem_Billings. MKİ  (Okunma sayısı 144 defa)

#0 - 20.04.2022 18:38

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: DeShaquan_Brooks @vodexQ_    Jaydee_Powell @Mococo    Tsyheem_Billings @Stygian

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 20.04.2022 17:00

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
24-) MESLEK ÇALIŞANLARINA KARŞI ROLLER

Taksicilik, tamircilik, taşımacılık gibi meslek çalışanlarına, aynı zamanda PD ve ASGH çalışanlarına çağrı üzerinden bir noktaya çekip pusu kurmak, gasp etmek, yasaklı roller arasındadır. Aynı zamanda meslek yapan kişilere(Balık, Taksicilik, Trucker) herhangi bir illegal rol yapılamaz.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şahıslar taksi mesleği yaptığım sırada reklamdan ismimi görüp numaramı alıyor(bana sıkanlar şahıslar ic olarak adımı bilmediği halde),beni bir dağa pusuya çekip taramaya başlıyorlar beni rk ettikten sonra dağa kaldırıp rol yapıyorlar şahısların cezalandırılmasını ve yapılan rolün dellenmesini istiyorum rolün akışını bozmadım, bir saat bitmesini bekledim.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Gereken cezayı almalarını talep ediyorum.

#1 - 20.04.2022 18:56
Taksiyi arayıp pusu kurma olayının ihlal olduğunu bilmiyordum ona diyecek birşeyim yok fakat şahıslar ismimi bilmediği halde diye bir parantez açılmış. Kendileriyle birlik olarak düşmanız ve bugünden bir gün önce tekrardan bir savaş oldu aramızda, kendi lakabını orada söylemişti. Ben farkettiyseniz ismiyle değil lakabıyla sesleniyorum lakabınıda OOC bir şekilde öğrenemem zaten.
Buda bir gün önce kaçırdığımızın ekran görüntüsü:

#2 - 20.04.2022 19:04
Ismimi bilip bilmemen onemli değil sonucta ortada ciddi ve uzun bir ihlal var sonuclanmasini bekleyebiliriz.

#3 - 20.04.2022 21:06
Karakterler arasında düşmanlık olsa bile meslek sırasında illegal rol yapmamanız gerekiyordu.

DeShaquan Brooks ve Jaydee Powell Yasaklı Roller kapsamında cezalandırılacak.