Öncelikle merhabalar, iyi geceler dilerim. Savunmamı yapayım; Aktif bir çatışma bölgesindeydik, aşırı lagdan dolayı ortamdan uzaklaşıp quit atmak istedim. Arkadaşın arkamda olduğunu bile görmüyorum. Lagdan dolayı tek düşündüğüm şey ilerlemek, müsait bir bölgede quit atmak. Arkadaşın beni kovaladığını, vuracağından haberim bile yok. Buna üstelik, içeride yapılan rol silindi. Quit attıktan sonra oyuna girdiğim dakika ve saate, salise salise bakılsın. Amacım arkadaştan kaçmak değil, arkamda olduğunu bile bilmiyorum. Üstelik hit yediğimden bile haberim yok, olsa rolümüzü yapardık. Ardından direk oyuna giriyorum zaten. Arkadaş videoda bir kısımları editlemiş, editsiz halini size yollar. Editli şikayetler geçersiz diye biliyoruz, değil mi?
Tekrardan not geçeyim; Yapılan tüm silahlı roller Thorin tarafından silindi, bakacak olan admin bunu baz alarak şikayeti değerlendirirse sevinirim. İyi roller.
Şikayet açan taraftan herhangi bir ileti gelmezse sevinirim. İlk ve son iletim.
Not: Arkadaşla hangi role girmişim? Videonun tamamını atsın, herhangi bir chatlog döndürmedik. Anında gelip ateş açmış, nereden bilebilirim? Videonun tam halini size kanıt sunarsa süper olur. Buna ek olarak, giriş ve çıkış loglarıma bakılırsa süper olur. Direk oyuna giriyorum, on beş dakika kuralını ihlal etmeden. Videoda da editli kısımlar bulunuyor, arkadaş onları da yönetime özel mesaj aracılığıyla atar, o onun işi. Savunmam bu kadar.