Konu: [19.04.2022 - Cillian_Russel] Car Ramming, NON-RP Araç Sürüş  (Okunma sayısı 107 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.04.2022 02:16

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Cillian Russel @Ertan

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 19.04.2022 00:56

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
9-) CAR-RAMMING

Normal yaşantıya uygun olmayan şekilde, duvarlara - elektrik direklerine - bireylere çarparak araç sürmek.

CEZASI: Hapis.

38-) Non-RP Araç Sürüş

Her yerde hızlı süren/özellikle Idlewood gibi toplu alanlardan geçerken bile birçok oyuncunun o an yaptığı rol zevkini  mahveden durumlar olabiliyor. Bu nedenden dolayı şehir içi yüksek hız, Idlewood, Vice Sahili gibi kalabalık alanlarda rolü sabote etme amacı taşıyabileceğinden aracı çok hatalı kullanmak OOC olarak yasaklanmıştır.

CEZASI: Bir karakter daha önce Non-RP Araç Sürüşten cezalandırılmadıysa standart bir ceza alır. Ancak ikinci/üçüncü cezadan sonra kişinin cezaya rağmen yanlışlara devam ettiği için ceza süreci artabilir. Trolling kapsamında değerlendirilirse karakter yasaklanabilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Meslek aracının gerçek yaşamdaki araç sürüş mantığına göre sürülmemesi ve rol dışı hareket edilmesi. Bilerek çarpıldıktan sonra bile herhangi bir role girilmeden devam edilmesi.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 19.04.2022 04:16
Lagım olduğu için ve o sırada müşteri ile konuştuğum için farketmedim ve farkında isen kaçmaya çalışmışım o sırada  ama genede çarpmışım  ve   hani gereksiz yere şikayet açıcağına bana pmden bana çarptın deseydin giderdim aracını tamir ederdim mekaniğim zaten. Şikayet etmek için açtığın çok belli.

#2 - 19.04.2022 14:37
Bana doğru gelirken herhangi bir lag söz konusu değil. Eğer dediğin gibi lagın olsaydı oyun seni geriye atardı zaten. Bana doğru gelirken en az 2 - 3 saniye geçiyor.

Ayrıca aracında müşteri yok. Müşteri ile konuşuyordum derken?

Videodan da kolaylıkla görülebileceği üzere çarpmamak için herhangi bir kaçınma söz konusu değil. Tam tersine, aracı ortalamış sürüyorsun.

NON-RP sürüş kuralı gereğince benim şeridime kaldırımdan inip geçiyorsun. Yani sadece karşı şeritten sürme söz konusu değil. Havalimanındaki ufak kaldırımlı yerden de geçmişsin.
« Son Düzenleme: 19.04.2022 15:35 gunwiggle »

#3 - 19.04.2022 20:00
Bilinçli olarak yapılmış bir durum gibi görünmüyor, tek seferliğine uyarılıyorsunuz buna benzer bir durumun tekrarında ceza alacaksınız. @Ertan