|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Benedict North - @redline_xd Olaya dahil olan şahit karakter adı: Segundo Desiderio Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut. |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:NON-RP
B bölmek
Ortak Nezaket kuralı
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, şikayeti açtığım şahsın rolünü başından anlatacağım. (Kanıtlarıyla)
"Mix yapıyorsunuz muhabbetleri olmaması adına"
Kişi bizim birlikten iki üyeye sataşıp ateş açıyor, vurulan arkadaşları görünce harekete geçip karakterlerle konuşuyorum.
Kişiye önce olayı soruyorum, sonra vuran şahsı tarif etmesini bekliyorum. Tarifinin de yetmeyeceği için yanımda bahsettiğim karakteri de alıp şahsı şehirde yaklaşık 10 dakika boyunca arıyorum. Trucker yolundan tüm şehri dolaşıyoruz ve Ganton'da onu görüyorum, hemen vurmuyorum.
Yanımda vurulan karakterlerden birisi var ve o "Bu, bisikletli olan" diyince orada onu vurmayıp Zehir karakterine mesaj bırakıyorum.
Zehir karakteri bisikletle kişiyi takibe alıyor ve sürekli olarak bana bisikletle dolaştığı yerleri mesaj olarak atıyor. En son Creenshaw basket sahasında görüyoruz ve bisikleti ile bir süre daha turluyor. Las Colinas'a doğru gittiğinde bisikleti ile onu aynı anda vuruyor ve düşürüyoruz. Düşürdükten sonra kişi bağlantı kopartıyor ve iki dakika oyuna girmesini bekliyoruz. Tekrar girdiğinde ise /b chatinden komik bir tavır sergiliyor, role uymayacağını söylüyor. Ardından PM üzerinden yazdıkları da ayrı bir konu. Düşmediğini falan iddia ediyor.
(Kanıtlı olarak düşürdük, zaten oyuna döndüğünde yaralı olarak döndü.)
Role uymak yok, B bölmek ve ortak nezaketten sergilediği tavırları altta göreceksiniz.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Kişiyi bulup vurana kadar ilerlediğimiz tüm rol;
Düşmediğini iddia ediyor;
Düştükten sonra bağlantısını kopartıyor silahı elinde olduğu için oyuna dönmesini bekliyoruz döndüğünde /b bölüp role uymayacağını ve şikayet açmamızı söylüyor.
Gerekli kanıtları alıp oradan ayrılırken bu sefer PM üzerinden gelen "Oğlum sorunlu musun sen? , OOC kin yapma, Mix yapıyorsun" tarzında geçen konuşmaları var.
Ek açıklamalar(varsa): Yetmezmiş gibi şahsın discord üzerinden bütün değerlere küfürlerini çekiyoruz.
Rollere uymak yok, B bölüyor, Uslübü ortada olan bir oyuncu. En ağır cezayı alması gerektiğini düşünüyorum.