Konu: Benedict North - Çoklu kural ihlali  (Okunma sayısı 83 defa)

#0 - 17.04.2022 20:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Benedict North - @redline_xd

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Segundo Desiderio

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarda mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Spoiler: GösterGizle
Alıntı
NON-RP
Alıntı
B bölmek
Alıntı
Ortak Nezaket kuralı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:
Selam, şikayeti açtığım şahsın rolünü başından anlatacağım. (Kanıtlarıyla)
"Mix yapıyorsunuz muhabbetleri olmaması adına"
Kişi bizim birlikten iki üyeye sataşıp ateş açıyor, vurulan arkadaşları görünce harekete geçip karakterlerle konuşuyorum.
Kişiye önce olayı soruyorum, sonra vuran şahsı tarif etmesini bekliyorum. Tarifinin de yetmeyeceği için yanımda bahsettiğim karakteri de alıp şahsı şehirde yaklaşık 10 dakika boyunca arıyorum. Trucker yolundan tüm şehri dolaşıyoruz ve Ganton'da onu görüyorum, hemen vurmuyorum.
Yanımda vurulan karakterlerden birisi var ve o "Bu, bisikletli olan" diyince orada onu vurmayıp Zehir karakterine mesaj bırakıyorum.
Zehir karakteri bisikletle kişiyi takibe alıyor ve sürekli olarak bana bisikletle dolaştığı yerleri mesaj olarak atıyor. En son Creenshaw basket sahasında görüyoruz ve bisikleti ile bir süre daha turluyor. Las Colinas'a doğru gittiğinde bisikleti ile onu aynı anda vuruyor ve düşürüyoruz. Düşürdükten sonra kişi bağlantı kopartıyor ve iki dakika oyuna girmesini bekliyoruz. Tekrar girdiğinde ise /b chatinden komik bir tavır sergiliyor, role uymayacağını söylüyor. Ardından PM üzerinden yazdıkları da ayrı bir konu. Düşmediğini falan iddia ediyor.
(Kanıtlı olarak düşürdük, zaten oyuna döndüğünde yaralı olarak döndü.)
Role uymak yok, B bölmek ve ortak nezaketten sergilediği tavırları altta göreceksiniz.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Kişiyi bulup vurana kadar ilerlediğimiz tüm rol;

Düşmediğini iddia ediyor;

Düştükten sonra bağlantısını kopartıyor silahı elinde olduğu için oyuna dönmesini bekliyoruz döndüğünde /b bölüp role uymayacağını ve şikayet açmamızı söylüyor.

Gerekli kanıtları alıp oradan ayrılırken bu sefer PM üzerinden gelen "Oğlum sorunlu musun sen? , OOC kin yapma, Mix yapıyorsun" tarzında geçen konuşmaları var.

Ek açıklamalar(varsa): Yetmezmiş gibi şahsın discord üzerinden bütün değerlere küfürlerini çekiyoruz.
Rollere uymak yok, B bölüyor, Uslübü ortada olan bir oyuncu. En ağır cezayı alması gerektiğini düşünüyorum.

#1 - 17.04.2022 20:12
Şimdi ortak nezaket yok ortada bağlantımı'da koparmadım las colins'tan aşağı geliyordum oyun crash verdi oyuna girdim baktım yanımda yoklar anında rapor çünkü adamı görmediğim için role girmediğim için crash yedim oyuna girdim düşmüşüm admin geliyor direk bunlar admini görünce geliyorlar yanıma admin gidiyor ortada rol yok olsa gidip rolü bozmam insanların rolüne baltamalaya hakkımız yok.

#2 - 17.04.2022 20:18
https://resimyukle.io/r/QJm8sgXvmM sadece crash yedim Şahısların takip ettiğinden hiç bir fark ettiğim olmadı crash yiyince anında oyuna girdim rapor attım rapor attıkdan sonra anında rapor bakıldı admin yanıma geldi bug oldu sandım bayıldım baktım Şahıslar las colins bayırdan aşağı geliyor arkadaşlar Beni dinlemeyince rolü böldüm ortada rolde yok kanıtlarım yetersiz ise Anında Jaile ata bilirsiniz sorun yok

#3 - 17.04.2022 20:31
Attığım üst kanıtta seni vuruyoruz, oyundan düşüyorsun ya da düşmüyorsun orası bizim sorunumuz değil. Biz seni düşmeden önce vurduk ve oyuna girdiğinde yaralı olarak geliyorsun çünkü seni vurduktan sonra bağlantını kopartıyorsun.

Buraya kadar zaten bir sorun yok role devam etmek zorundasın sürekli roleplay kuralı var ve sen /b bölüp şikayet aç diyorsun. Ben şikayet açmaya gideceğim zaman bile önce PM üzerinden sonra pm kapattığımda hala discord üzerinden tüm değerlere küfür ediyorsun.
Ortada kanıtının olmamasına rağmen şikayet aç diye zorluyorsun açınca da Jail'e atabilirsiniz sorun yok diyorsun. Madem ki böyle düşünüyordun o zaman role uysaydın?

#4 - 17.04.2022 20:45
Kankam sen nasıl vurdun biliyorsun musun? Ben bisikletten giderken  las colisnta anında crash yedim şans eseri yemekte istemezdim crash yiyince 5 dakika geçikmeden direkt girdim oyuna girer girmez vuruyorsun sadece o ortak nezaket diyorsan discord'dan olan oluyor PM'de küfür edersin orası ayrı ama ben sana ağır hakaret etmedim PM den ortak nezaket yok gibi düşüncem var /b bölme sebep'im  crash yiyip oyuna girer girmez düşüp rapor attım ve seni görmedim kanka görsem neden rapor atıyım diyiceklerim bu kadar kısa öz dediğim gibi yetersiz kanıt uyguluyorsam Jaile ata bilirsiniz.

#5 - 17.04.2022 21:23
Pekala, yetkili kararı bekleyelim.

#6 - 17.04.2022 22:25
Selamlar,

@redline_xd Aktif dönen bir rolde vurulduktan sonra bağlantınız kopmuş. Bilerek koparıp koparmadığınızı bilemeyiz fakat oyuna döndüğünüzde bu rolü devam ettirmeniz gerekirdi. Crash hatası almış olmanız rolün bittiği veya devam etmeyeceği anlamına gelmez. PM üzerinden kullanmış olduğunuz üslup da kullanılmaması gereken bir üslup. Karakter sürekli roleplay ihlalinden ve ortak nezaketten ceza alacak.