Konu: [18.04.2022 - Matteo_Bianchi] İllegal Birlik Kuralları  (Okunma sayısı 150 defa)

#0 - 18.04.2022 20:50

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Matteo Bianchi @slaincn

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Yeni açılan oluşumlara on (10) gün boyunca hiçbir şekilde agresif rol girişimi, haraç, savaş, baskın ve silahlı rollerle birlikte, söz olarak da baskı kurma işlemi yapılamaz. Aynı şekilde yeni açılan oluşumlar bu süreçte aynı tutumu diğer hiçbir birliğe karşı sergileyemez. (bkz. 1. Aşama Suç Örgütleri Kuralları)

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 04.20 sularında Esmaeel Manesh ve Lucas Krauszer bana ateş açmaya başladı, aynı zamanda Matteo Bianchi de onlara yardım etmek için oradaydı. Sayı konusunda üstünlük onlarda olmasına rağmen Matteo Bianchi savaşa hazır bir şekilde maskeli ve yanında bir pompalı tüfekle gelip ateş açtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 19.04.2022 17:45
Merhablar, birlik yerine oyuncu şikayeti açsaydın keşke. Birliğin adına savunmayı ben yapıcam.

İlk öncelikle anladığım kadar ile orası bir savaş alanı zaten.
İkinci olarak adam R15 altı, ne yapıcağını bilmiyor, adama rol öğretiyoruz. Onu ne kadar uyarsakda bizi dinlememiş. (Adamı birlikten attık.)
Üçüncü olarak adama db'ye kalkıyorsun kendisini savunması normal. Burada birlik adına bir olay yok, adam R15 altı ve kendi adına hareket etmiş.

Birde şunu eklemek isteirm :

Bunu FM ekibinden Gaki'ye sormuştuk, istersek olurmuş. Yapabiliceğim cidden bir şey yok, adam kendi kafasına göre hareket ediyor ve bunun sonucunda zaten birlikten atıldı.  Umarım birlik bu şikayet yüzünden etkilenmez.

« Son Düzenleme: 19.04.2022 18:10 becheldemirovski »

#2 - 19.04.2022 18:13
Gakinin yapıtığı bu açıklama üzerine böyle bir hareket izledim, birlikte kafama göre hareket ettiğim için atıldım. İyi forumlar.

#3 - 19.04.2022 18:44
Merhablar, birlik yerine oyuncu şikayeti açsaydın keşke. Birliğin adına savunmayı ben yapıcam.

İlk öncelikle anladığım kadar ile orası bir savaş alanı zaten.
İkinci olarak adam R15 altı, ne yapıcağını bilmiyor, adama rol öğretiyoruz. Onu ne kadar uyarsakda bizi dinlememiş. (Adamı birlikten attık.)
Üçüncü olarak adama db'ye kalkıyorsun kendisini savunması normal. Burada birlik adına bir olay yok, adam R15 altı ve kendi adına hareket etmiş.

Birde şunu eklemek isteirm :

Bunu FM ekibinden Gaki'ye sormuştuk, istersek olurmuş. Yapabiliceğim cidden bir şey yok, adam kendi kafasına göre hareket ediyor ve bunun sonucunda zaten birlikten atıldı.  Umarım birlik bu şikayet yüzünden etkilenmez.
Drive-by'a kalkmadan önce ilk mermi Esmaeel Manesh tarafından atıldı. Matteo Bianchi'e açtığım şikayet zaten oluşumunuz için açılmadı. Şu anda illegal yasağı olan bir oluşumun içinde ve buna rağmen böyle bir şeye karıştığı için açtım.  Açılan şikayetin sadece kural ihlal kısmı oluşumunla bağlantılı, başka bir şekilde oluşumunu şikayet etmedim.

#4 - 19.04.2022 18:51
Dostum anladım, haklısın ama 10 gün yasak hakkında Gaki bir açıklama yapmış ve bunun üzerine böyle bir rol döndürmüş.

#5 - 20.04.2022 07:06
Merhaba,

Yeni açılan oluşumlara on (10) gün boyunca hiçbir şekilde agresif rol girişimi, haraç, savaş, baskın ve silahlı rollerle birlikte, söz olarak da baskı kurma işlemi yapılamaz. Aynı şekilde yeni açılan oluşumlar bu süreçte aynı tutumu diğer hiçbir birliğe karşı sergileyemez. (bkz. 1. Aşama Suç Örgütleri Kuralları)

Kural bu şekilde işliyor, yanlış bilgilendirilme yapılmış olduğu için birlik ve karakterler ceza almayacak fakat on gün yasağınızı unutmadan rollerinize devam edin.

@slaincn sizi de uyarmış olalım, tekrar bu tip bir şikayetin altında isminiz geçerse daha ağır bir yaptırımla karşılaşabilirsiniz. Daha dikkatli olun lütfen. İyi forumlar.