Konu: Vartavar Karapetyan, 16.04.2022  (Okunma sayısı 292 defa)

#0 - 16.04.2022 22:52

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vartavar Karapetyan @Sidelya

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Grigori Bachev @cosmopolitan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 16.04.2022, saatler videoda yer alıyor

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Türkçe Terim, Refuse RP,

Alıntı
38-) Non-RP Araç Sürüş, Rol Bölme ve Hatalı Araç Kullanma
Tek geçerli olabileceği nokta, (kaldırımdan gitmek, kısa yol diye oralardan geçmek artık Non-RP Sürüş sayılmaktadır) ancak belirli durumlarda peşinizde düşmanınız varken veya polisten kaçıyorken sadece ıssız/tenha bölgelerde kaldırımdan veya normalde geçilmeyen yerlerden geçmek olacaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Vartavar karakterinin Bullet model aracını çalıp dolaşmaya başladık. Yakalamaya çalışırken bırakın kaldırımları, ağaçların, çiçeklerin üzerinden atlaya atlaya önümüze çıkmaya çalıştılar. Birkaç dakika içinde çok kez kaza yapan Vartavar karakteri, hiçbir yaralı rolü yapmadan kovalamaya devam etti. Polisle büyük bir kaza gerçekleştirdiler ve en sonunda araçları bozuldu. Yanlarından geçerken "büyük kaza" yaşayan karakterler ne hikmetse hiç yara almamış gibi peşimden koşup zıpladı. Sinirlenip Türkçe terim de kullandı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 16.04.2022 22:53
Şahitliğimi onaylıyorum, bu kadar hırs yapmanıza gerek yok dostlar. Rolünüze bakın eğlenin bence. Türkçe terimli küfürde ooc de sinirlendiğin o kadar belli ki, ahh ahh.

#2 - 16.04.2022 23:08
Şansa kadere oyundan relog attığım saniye altında ki arabayı bırakıp benim arabamı çalıp üzerine hangi yollardan gidiyorsan peşinden geliyorum. Bu durumda iki tarafta suçlu? Güldürdün, böyle devam et. Video da bir problem görülmüyor, aynı hareketleri yapıyoruz. Etrafta turlar atarak geliyorsun. Hırsız çaldığı arabayla ne diye o kadar polisin içine dalar? Tahrik etmeye çalıştığın belli oluyor. Aracı çalarken gerekli videon vardır. Hep açık geziyor gibisin,aracı çalarken yaptığın rolü de buraya bırakırsın. Sonuçta rolsüz araç çalamıyoruz değil mi? Türkçe terim de dalgınlığıma gelmiş, bu kadar dert edeceğini düşünmezdim. Sonuçlansın.

#3 - 16.04.2022 23:12
Şansa kadere oyundan relog attığım saniye altında ki arabayı bırakıp benim arabamı çalıp üzerine hangi yollardan gidiyorsan peşinden geliyorum. Bu durumda iki tarafta suçlu? Güldürdün, böyle devam et. Video da bir problem görülmüyor, aynı hareketleri yapıyoruz. Etrafta turlar atarak geliyorsun. Hırsız çaldığı arabayla ne diye o kadar polisin içine dalar? Tahrik etmeye çalıştığın belli oluyor. Aracı çalarken gerekli videon vardır. Hep açık geziyor gibisin,aracı çalarken yaptığın rolü de buraya bırakırsın. Sonuçta rolsüz araç çalamıyoruz değil mi? Türkçe terim de dalgınlığıma gelmiş, bu kadar dert edeceğini düşünmezdim. Sonuçlansın.

Aracı çalarken rol yaptım, otuz saniye bekledim, gelen olmayınca emote verip gazladım. Relog atarken arabanın motorunu kapatabilirdin, benim problemim değil. Ben sizin çıktığınız refüjün üzerinden çıkmıyorum, yolumun ortasında bariyer var ve peşimde de arabasını çaldığım bir adam var. Kaldırımdan geçmem kadar normal bir şey yok. Hiçbir yaralı rolü de yapmadın. Videoda açık açık birçok problem var, savunman bittiyse karara bırakalım.
« Son Düzenleme: 16.04.2022 23:22 ukicik »

#4 - 16.04.2022 23:14

Relog atarken arabanın motorunu kapatabilirdin. Ben sizin çıktığınız refüjün üzerinden çıkmıyorum, yolumun ortasında bariyer var ve peşimde de arabasını çaldığım bir adam var. Kaldırımdan geçmem kadar normal bir şey yok. Videoda açık açık birçok problem var, savunman bittiyse karara bırakalım.
:D Bırakalım bakalım.

#5 - 16.04.2022 23:24

Relog atarken arabanın motorunu kapatabilirdin. Ben sizin çıktığınız refüjün üzerinden çıkmıyorum, yolumun ortasında bariyer var ve peşimde de arabasını çaldığım bir adam var. Kaldırımdan geçmem kadar normal bir şey yok. Videoda açık açık birçok problem var, savunman bittiyse karara bırakalım.
:D Bırakalım bakalım.

Bu rol içinde gelip hooddaki afklara kadar vuracak mısınız, ona göre video programını açacağım kanka söylesene bir.  :)

#6 - 16.04.2022 23:25
Tartışmaya gerek yok, kararı bekleyebiliriz.

#7 - 17.04.2022 00:54
@ukicik eklediğiniz videonun kesilmemiş/editlenmemiş hali elinizde varsa şikayete ekleyin lütfen.

#8 - 17.04.2022 00:59
Video zaten kesilmemiş. Kayıtlarımı Geforce Experience'in ALT+F10 kombinasyonlarıyla aldığım için sadece önceki bir dakikayı kayıt edebiliyorum. Kayıtların birleştirilmiş hali konudaki ilk iletideki video. @Luthien

Spoiler: GösterGizle
« Son Düzenleme: 17.04.2022 01:04 ukicik »

#9 - 17.04.2022 01:41
Gönderilen videoya göre @Sidelya non-rp araç sürüşü gerçekleştirdiğiniz ve Türkçe terim kullandığınız görülüyor. @ukicik sizin de videoda kaldırımlardan geçtiğiniz, ters şeritte ilerlediğiniz görülüyor, non-rp araç sürüşünü siz de gerçekleştirmişsiniz. Her iki taraf da ihlal gerçekleştirdiği için bu seferlik iki taraf da sadece uyarılıyor. Levelleriniz yüksek olduğu için bu tarz durumlarda daha dikkatli olmalısınız. Bir daha tekrarlanırsa yüksek cezalar alabilirsiniz.

@Sidelya şikayet savunmanızı yaparken kullanmış olduğunuz üslup hoş değil (güldürdün böyle devam et demeniz), forum üzerinden uyarı puanı alacaksınız.

@cosmopolitan şahitliğinizi yaparken kışkırtıcı tutum sergilediğiniz için forum üzerinden uyarı puanı alacaksınız.