|  | |
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Helena_Herschel @Ashabiyim Olaya dahil olan şahit karakter adı: Axel Felix ( @Lure ), Ryan Phelps ( @Rousseau ), olay anında bölgede olan diğer PD üyeleri. Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 15.04.2022, saat 23.49 olay başlangıcı. 15.04.2022, saat 23.59 olay sonu. |
İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:Non-RP, Refuse RP ve Retarted RP'a ait herhangi bir oyun kuralını forum içerisinde bulamadım, inceleyen arkadaş hak verecektir.
Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 15.04.2022 tarihi gece saatlerinde gece vardiyası yapılmadan hemen önce saha içerisinde yer alan SWAT takımına ait bir ekip, Market Caddesi üzerinde aranma kaydı bulunan Nikces Zemnod için çevirme yaparken şahıs kaçmaya çalışıyor, o sırada Elegy marka aracı dönerken sıkıntı yaşadığı için araçtan inerek kendisine ait Desert Eagle marka silah ile araçtan inerek SWAT ekibine karşı saldırıda bulunmaya çalışıyor. Bu sırada SWAT takımında bulunan arkadaşlar da ona karşı ateş açıyor ve kişiyi yaralı konuma getiriyorlar. Rol içerisinde herhangi bir plastik mermi kullanılmadı. SWAT devriyesindeki arkadaşlar M4 silaha emote vererek boncuk ya da plastik mermi takmıyorlar, gerçek mermi kullanıyorlar.
Ardından bölgeye geldiğim zaman PD içerisindeki birkaç dostumuz ile bu dostumuz /b üzerinden gereksiz bir şekilde tartışıyorlar & konu hakkında konuşuyorlar. Şikayet ettiğimiz dostumuz, silahının gitmesinin anlık siniriyle -tamamen iyi niyetim ile yaklaşarak, anlık sinirle yaptığını düşünüyorum- böyle bir role giriştiğini düşünüyorum.
Kişi emote vererek "polisler plastik mermi atmadan önce kafasına sıkarak öldürdü kendini" tarzında bir bildirim yaparak rolden sıyrılmaya, direkt olarak CK rolüne adım atıyor fakat yukarıda da bahsettiğim gibi SWAT takımı, hatta VCPD ekipleri sahada beanbag haricinde hiçbir şekilde plastik mermi kullanmazlar. Kafasına sıkması için belirli bir boşluğun olması gerekli fakat böyle bir boşluk yok, atacağım Axel Felix'n gözünden attığım videoda belli oluyor. Kişiden bu rolle alakalı bir emotesinin olup olmadığını sorduğumda geçiştirdiğini düşünüyorum, eğer bir emotesi varsa iletirse sevinirim.
Şikayette bulunduğumuz dostumuzun anlık bağlantısı kopuyor ve geri döndüğü zaman pek tasvip etmediğimiz, özel mesaj olsa dahi tolere edilmeyecek bir hakarette bulunuyor.
Kişi silahını kaybettiği için anlık sinirine yenik düşüyor ve IC hapis süresini çekmemek için direkt olarak kolay yola kaçtığını düşünüyorum.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Axel Felix'n gözünden olayın başlangıç anı: GösterGizle Tasvip edilmeyen, dini değerlere ait küfür ettiğine dair görüntü - 3 farklı karakterin ekranından: GösterGizle Rolle alakalı, Axel Felix'n gözünden olan videonun devamı, Timur Aferdita'nın gözünden: GösterGizle Ek açıklamalar(varsa): N/A