Konu: Marzio Rastelli (gizlidavet) - Emotesiz İşlem DM - Refuse RP  (Okunma sayısı 327 defa)

#20 - 15.04.2022 21:41
Uzatmaya gerek yok dostum, bir derdin varsa mirac?#3600 yaz bana discord dan konuşalım şikayeti kirletmeye gerek yok.
tamam.

#21 - 16.04.2022 00:01
Bu arada Refuse Rp yi yeni gördüm yaralıya düşmedim neden yaralı rolü yapayım? Benim canım 104 dü oradan çıkarken de 104 dü

#22 - 16.04.2022 09:52
Savunmam bu kadar @Justice sonuçlanabilir.

#23 - 16.04.2022 09:58
Bu arada Refuse Rp yi yeni gördüm yaralıya düşmedim neden yaralı rolü yapayım? Benim canım 104 dü oradan çıkarken de 104 dü
Kafana 2 kere sopayla vurma rolü yapsınlar o halde, yaralıya düşmedin diye yaralı rolü yapma. Aynı mantık, düz hesap. Sonuçlanabilir.

#24 - 16.04.2022 10:00
Kafana 2 kere sopayla vurma rolü yapsınlar o halde, yaralıya düşmedin diye yaralı rolü yapma. Aynı mantık, düz hesap. Sonuçlanabilir.
Bende orada sana deagle ile 2 hit attım neden yaralı rolü yapmadında koşa koşa kaçtın? Neyse sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 16.04.2022 10:07 Gizlidavet »

#25 - 16.04.2022 10:55
Bende orada sana deagle ile 2 hit attım neden yaralı rolü yapmadında koşa koşa kaçtın? Neyse sonuçlanabilir.
Sonuçlansın.

#26 - 16.04.2022 20:01
Şikayet incelendi.

Birinci ve genel olarak uyarım, özellikle @Skysurge bunu çok sık yapmaya başladınız. Burası hiçbirinizin ahkam kesebileceği bir platform değil, bu gibi yorumları tekrar benzer şikayetlerde atarsanız ekstra ceza alacaksınız.

İkinci olarak, küfürleşmeler&atışmalar hiçbir zaman ateş etmenize yeterli bir sebep olamaz, videonun başında edilen ateş her nereden geldi kestirilmese bile, Marzio karakterine arabayla çarpıldığında RK değil, yaralı rolü yapması gerekiyordu. Refuse RP'dan cezalandırılacak.

((bilgilendirme: birisi sizi dövüyorsa, vuruyorsa sizi bayıltmadığı sürece rk'lı rolü yapmanıza gerek yok, ancak sistemsel bayılırsanız rk'e girersiniz, onun dışında sizi dövüp&vuruyorlarsa ve hasar alıyorsanız yaralı rolü yapmak zorundasınız, yaralı rolü bittikten sonra rk'siz bir şekilde devam edebilirsiniz, sistemsel bayıldığınız andan itibaren rk devreye girer, yaralanmak ve rk ayrı şeyler))