Konu: [14.04.2022] Maske_25873 ve Maske_28978 | Samp fizikleri  (Okunma sayısı 260 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.04.2022 17:59

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_25873 ve Maske_28978

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14 Nisan 2022 - 17:29

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
4-) SAMP FİZİKLERİNİN AYKIRI KULLANIMI

Powergamingden farklı olarak SAMP'ın kendi fiziklerinin roleplay dışı kullanımı olarak kabul görmektedir. Bu durumun örnek ve detayları aşağıda listelenmiştir:

BMX Bunny — sürekli olarak bisikletlerle zıplama eyleminin gerçekleştirilmesidir.
      Olimpik Yüzücülük — suya girdikten sonra SAMP dinamiklerinde bir engeli olmasa da roleplay dahilinde süreli olarak yüzmeye devam etmek. Belirli bir süreden sonra yorulmanız gerektiğini unutmayın.
      Chicken Run / Bunny Hop — birisinden kaçarken veya bir yere ilerlerken sürekli zıplamak.
      Ninja Jack — birisinin aracını çalarken yan koltuktan binip, belirli klavye koordinasyonlarıyla sürücü olan kişiyi araçtan indirirken öldürmek.
      Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.
      CarSurfing — hareket eden aralarının tavanı, kaputu, üzerinde dururken seyahat etmek. (Bobcat, Sadler vb. araçlarda geçersizdir, Mountain Bike, Bike, BMX üzerine iki kişi binemezsiniz.)
      Araç sürücüsüyken SMG'lerle ateş etmek — araç sürücüsüyken herhangi bir şekilde ateş edilmesidir.
      Aracın sürücü koltuğu boşken drive-by atmak — aracın sürücü koltuğunda kimse yokken o araçta drive-by atılmasıdır. Sürücü araçtan indiğinde drive-by yapan bireylerde araçtan inmelidir.
      Karavandan ateş etmek — karavan sistemini bu yönde suistimal etmek yasaktır. Karavandan kesinlikle ateş edilemez.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bıraktığım fotoğrafa dikkat ederseniz siyah sultanın sürücü koltuğu boş, araç içerisinde drive-by atan iki kişi bulunuyor. SAMP fiziklerini ihlal ettikleri için şikayet oluşturuyorum. Fotoğrafta karakter isimleri gözükmüyor fakat chat kısmında iki maskelinin silah çektiği emote gözüküyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 14.04.2022 19:22
Selamlar, ssler sırasıyla atıldı. Şöyle açıklayayayım.
Sizi düşürüyoruz, hp 0a indiğinde ise olay heyecanı + düştüğünüzden emin olabilmek için 1 2 kurşun daha geliyor (düştüğünüzden emin olmak dediğim şey, düştüğünüz sırada karakter ayakta spawn olduğu süreyi kastettim). Sonrasında siz düştüğünüzde sürücü araçtan iniyor, bu süre içerisinde araçtan bir ateş çıkmıyor. Diğer ekibi görüyoruz, sürücünün binmesini bekliyoruz bindiğinde ateş açıyoruz. Sizin ekranınıza öyle yansımış sanırım. Kanıtlardan hoşnut değilseniz videoyu yarın yükleyebilirim evimdeki internetim çok kötü.
maskelerde hata var bide sıkanlar ben ve bozhidar

Bu da yukarıda dediğim spawn olayı, sanırım sizin sslerdeki ateşi burada ediyoruz., Burda yere düşüyorsunuz hp0dan dolayı, sonrasında karakteriniz spawn oluyor, tarafımızdan 1 kurşun daha çıkıyor ve duruyor.
« Son Düzenleme: 14.04.2022 19:30 Andrean »

#2 - 15.04.2022 03:48
Gönderdiğiniz fotoğraflardan emin olamadım. Bahsettiğiniz video kaydını gönderir misiniz?
« Son Düzenleme: 15.04.2022 03:49 Avocado »

#3 - 15.04.2022 04:37
Gönderdiğiniz fotoğraflardan emin olamadım. Bahsettiğiniz video kaydını gönderir misiniz?
tabii yarın öğle saatlerinde göndereceğim

#4 - 15.04.2022 16:16
Düşüyorsunuz olayın heyecanı ve tam emin olmak için bir iki hit daha atıyoruz. Arkadaşım tam araçtan indiğinde siz düşmüş oluyorsunuz sonrasında arkadaşım araca biniyor, binme animi gözükmüyor ben ateş ediyorum öyle ortalığa. Bir üstünlük kurduğumu düşünmüyorum. Sonuçlanabilir.
« Son Düzenleme: 15.04.2022 16:19 Andrean »

#5 - 15.04.2022 16:45
Savunma geçerli, ceza verilmeyecek.