Konu: Şikayet: Gordon Parman  (Okunma sayısı 136 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 13.04.2022 18:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gordon Parman @kandökülecek

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Gervasio Casillas - @meriawam

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 13.04.2022  14:49-15:18

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Ne olarak geçtiğini bilmiyorum.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Kişi ben oyunda AFK olduğum sıralarda mekanımın reklamlarını atıyor ve izinsiz şekilde işletiyor. Pm üzerinden yazdığım zaman oyundan çıkış yapıyor. İlk ss'de ne olduğunu anlamaya çalışıyorum ve oyundan düşüyorum. Oyuna tekrar giriş yaptığımda mekan boş bir halde oluyor. 2. ss'de ise kişi reklam atmaya devam ediyor, ben PM üzerinden yazınca oyundan çıkış yapıyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Kumarhane sunucuda açılması zor işletmelerde ilk sırada diye biliyorum. En çok para kumarda döndüğünüde bir çok kişi biliyordur. Kişinin benim mekanımdan nekadar kazandığını bilmiyorum ama mal varlığından ekilmesi gerektiğini düşünüyorum.

#1 - 13.04.2022 20:39
Selam, @Grkayak IC olarak bölgemizde işletmeye sahip ve onun karakteri bize ödeme yapıyor bu yüzden ara ara role gidiyorum.
Bugün o saatlerde gittiğimde şikayeti açtığı kişi 2 reklam atmıştı bende onun çalışanı zannedip öyle bir role girdim fakat öyle değilmiş.
Başkasının mekanını işletmek benim bildiğim yasak, ben geldiğimde onu çalışanı zannedip role girdim bana kendini öyle tanıttı zaten alta bırakacağım.
Spoiler: GösterGizle

Belli ki Tony Bellerini'nin afk olduğunu fırsata çevirip para kazanmaya çalışmış. Bu bir ihlal mi bilmiyorum ama olaylar bu yöndeydi söylediklerine şahidim.
 İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 13.04.2022 20:41 meriawam »

#2 - 15.04.2022 14:04
Merhaba @kandökülecek

Başkasına ait olan bir işletmenin reklamını veremez ve orayı işletemezsiniz, aynı zamanda adınıza açılan şikayetlere 24 saat geçmeden savunma yapmanız gerekiyor. Savunma yapmadığınız durumlarda durum her ne olursa olsun hatalı konumda oluyor ve ceza alıyorsunuz.

Tekrar aynı rolü sürdürmeye ve ihlal yapmaya devam ederseniz bu ihlal sebebiyle karakteriniz ağır bir ceza alabilir ve yasaklanabilir, tekrarlamayın lütfen.