Konu: [12.04.2022 - Jacob Frank] ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK  (Okunma sayısı 131 defa)

#0 - 12.04.2022 15:34

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jacob Frank @Tony123

Olaya dahil olan şahit karakter adı:  Franziska Windischmann @blackmamba

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 10/04/2022, 23:57

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar, 10/04/2022'de oluşan bir adet PD rolümüz bulunuyordu, arkadaş avukat talebinde bulundu ve bunu karşıladık. Bir süre sonra konuşmalar gerçekleştirildi ve sunucunun yeniden başlatılması gerekti, kendisine sunucu tekrardan başlatılınca oyuna dönmesini söyledim. Döndü, bir süre sonra hiç kimseye bir şey demeden oyundan çıkış yapmayı tercih etti. Sorunu aramızda çözmek adına ertesi gün ona ulaştım, departmana uğrayacağını söyledi ve yatması gerektiğinden dolayı oyundan çıktığını söyledi. Anlayış ile karşıladım fakat internet problemlerim ve kendi OOC sorunlarımdan dolayı ben oyundan çıkmak zorunda kaldım, bu gün oyuna girdim ve erken saatlerde ona ulaşmak adına PM attım. Departmana uğrayıp rolün devamını isteyecektim fakat kendisi PM durumunu kapatmayı tercih etti. Şikayet açma durumlarını en son durum olarak görürüm. Fakat bu arkadaş rolün devamını istemiyor gibi duruyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Dediğim gibi, şikayet açmak en son seçenek fakat bu tür durumların ucunu hiçbir zaman getiremiyoruz, gerekli işlemin yapılması dileği ile. :minigun:

« Son Düzenleme: 12.04.2022 15:53 Fender »

#1 - 12.04.2022 16:08
@Tony123 24 Saat içinde savunmanızı yapın.

#2 - 12.04.2022 18:17
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 13.04.2022 08:20
Şikayet altına IC hapis süresini yazıp beni etiketler misiniz? @Fender @blackmamba

#4 - 13.04.2022 15:30
@Nraxy 180 Dakika IC hapis süresi bulunuyor.
« Son Düzenleme: 13.04.2022 15:37 Fender »

#5 - 13.04.2022 19:39
Karakter IC Jail süresi de eklenerek rolde quit kapsamında ceza alacak.