1- Powergaming
Atladığım nokta

(Ekran görüntüsünü biraz uzaktan almış olabilirim, yüksek gözüküyor olabilir)
Arandığımı biliyordum, üzerimde silah vardı, en ufak hareketimde/kaçmamda ateş edeceklerini bilidiğim için oradan atlayarak benim için bekleyen motora ulaşmak istedim.
Karakterimin boyu 1.83 o anda emote vermemiş olabilirim ama sarkınarak atlanabilecek bir mesafe var.
Başta da dediğim gibi, en ufak hareketimde ateş edeceklerini bildiğimin kanıtı. Atladıktan hemen sonra ateş açılıyor. Sarkınma emote'u vermeye kalksam veya yere düştüğümde takla atma/geri kalkma emote'u versem vurulup hemen düşeceğimi biliyorum.
(Samp fiziklerine göre oradan atlıyorum ve can barıma bakarsanız canım bile gitmemiş)
(Atlamadan önce canım)2- Metagaming
Öncelikle bütün gün birlikte olduğumuzun kanıtını bulabildiğim ssler ile ekleyeceğim.

(Chatlogluk bir durum olmadığı için karaladım yönetici isterse özelden atabilirim)
Berisha karakteri silahımın olduğunu biliyordu, bütün gün beraber dolaştık.
Polis bizi durdurmadan önce motorla arkamızdaydı polisin bizi durdurduğunu görünce üzerinde silahı olduğu için uzaklaştı. Ve silahını bırakıp aynı noktaya geri geldi. Berisha motorla peşimizdeydi geziniyorduk. Şimdi de olduğu gibi, şikayette sonradan desteğe katılan ekip (şikayeti açan kişi) peşimizde olduğunu bilemezdi. O yüzden yine de Radoslav sms atıyor.
3- VCPD'ye Karşı Kurallar
Evet, motorla kaçtıktan sonra hemen evime gidip kapıyı kilitleyip oyundan çıkış sağladım.
15 dakika geçmeden quit attığımın ihlal olduğunu biliyordum. Anlık oyun heyecanı ile unuttum çıkış yaptım. Sonra ihlal olduğunu hatırladım 21:30 gibi tekrar oyuna girerek devam ettim. (Yarım saat sonra)
23:50 gibi evime baskın yapıldı, silahımın aranması vardı ve tutuklandım. IC olarak cezamı çektim.
VCPD'ye Karşı Kurallar konusunda 15 dakika dolmadan çıktığım için özür diliyorum. Sonuç olarak IC jail yedim. Yöneticinin insiyatifine kalmış.