Konu: [15.04.2022 - Lucas_Krauszer] Hile Şüphesi, hileye göz yumma  (Okunma sayısı 226 defa)

#0 - 17.04.2022 00:59
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Lucas_Krauszer - @barrylex (hile şüphesi) - @Andrean , @Realin (göz yumma)
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Harry Vujic - @Bnefe , Darian Harper - @firatbaba
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Şikayet için kullandıkları videoda her şey oldukça açık bir şekilde gözüküyor. Tekeri patlak olan bir araç kesinlikle bu şekilde sürülemez. 00.40'tan itibaren izlendiğinde Lucas Krauszer'in sürdüğü aracın tekerinin patlatıldığı ve buna rağmen patlamamış gibi ilerlediği oldukça belli bir şekilde gözüküyor. Buna benzer herhangi bir arabanın tekeri patladığında bu şekilde rahat, hiçbir şey olmamış gibi gidebileceğini anlamak için yirmi yıl boyunca SAMP oynamış olmaya gerek yok. En basitinden durduğu yerde patinaj çeker, patlak olan tekere doğru hafif yamulur ve dönüşlerde daima problem çıkartır. Ancak videoda da rahatça göründüğü üzere arkadaş hiçbir problem olmadan arabayı sürebiliyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

00.40'TAN İTİBAREN
Kanıtlar: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):Aynı zamanda şikayeti bu videoyla açan arkadaşların teker patlama bahanesiyle hile öne sürmesinin ardından Lucas Krauszer'e sürdürdükleri aracın bu şekilde gitmesine itirazları olmadan hileye göz yumdukları açıkça belli.
« Son Düzenleme: 17.04.2022 01:13 Gravano »

#1 - 17.04.2022 03:09
Buna benzer herhangi bir arabanın tekeri patladığında bu şekilde rahat, hiçbir şey olmamış gibi gidebileceğini anlamak için yirmi yıl boyunca SAMP oynamış olmaya gerek yok.

Sağ arka tekerlek patlak, sağa dönüşte bir sorun olmuyor. Bizim şikayete böyle bir şey yazmadın biraz üzüldüm. Sizde olan şeyleri bizde aramanıza gerek yok. Aracın tek sağ arka tekeri patlak. Farkı sunucularda aynı şeyi iki defa denedik dostum, sende deneyebilirsin. Denemek için "wasd" basman yeterli olacaktır. Videoları arkadaşım atacak.
« Son Düzenleme: 17.04.2022 03:20 Andrean »

#2 - 17.04.2022 04:09
Aracın sağ tekerleği patlak olduğundan sağ tarafa dönüşte araçta kayma sorunu olmayacak derece az oluyor, bunu sizlerde deneyebilirsiniz. Videolarda görüldüğü gibi 0:45'deki dönüşte sağ tarafa dönüşü yapıyorum ve aracım kaymıyor fakat 0:49'umdaki dönüşümde sol tarafa doğru dönüyorum ve akabinde araç kayarak direğe çarpıyorum. Bunları sizde farklı sunucularda deneyebilirsiniz. Aşağıya zaten denemelerin kaydını bırakıyorum. Savunmam bu kadar sonuçlanabilir, Böyle bir hile şikayetini de ilk defa görüyorum. İyi oyunlar, iyi forumlar.

https://streamable.com/9a0lb7

https://streamable.com/hex47x
« Son Düzenleme: 17.04.2022 08:00 barrylex »

#3 - 17.04.2022 23:22
Hile kullanımı bulunmuyor.