Konu: Hood baskını kural ihlali  (Okunma sayısı 208 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.04.2022 17:28

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_25761 /  @Jiggysaw  Zdravko Damyanov

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Vincenzo Bertuzzi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hood baskını kural ihlali

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İki birlik arası bir savaş mevcut sokakta geziyordum, adamlar sürekli olarak hoodda taciz ediyorlardı açıkçası mix net var gibi discord üzerinden konuşarak hareket ediyorlar gibime geldi, hoodumun içerisinde turluyordum, motorcu bizi üstüne çekip arkadaşlarına söyledi ve sıktılar, bir daha iki değil üç değil tekrarı olmasın lütfen. .

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Sıktığımız yer sizin hoodunuz değil diyor arkadaş ss'te görünüyor hoodumuzun içi çok istiyorlarsa paket kasarken oraya kadar gidip ss atabilirim. Maskelininde ilk vurduğu hariç hepsi kafama gelmiş koluna kuvvet dostum.

#1 - 11.04.2022 17:43

İlk drive by attığımız yer burası, gördüğünüz gibi kırmızı hoodun içerisinde değilsiniz. Siyah ve kırmızının ortasındaki boşluktasınız.

Hoodunuzun neresi olduğunu biliyoruz. Hoodunuza girip saldırı yapmıyoruz. Geçmiş olduğunuz yer iki hoodun ortası.
« Son Düzenleme: 11.04.2022 17:44 Jiggysaw »

#2 - 11.04.2022 17:45
Merhaba, lafımızın arkasındayız. Gürcüler ve İtalyanların hood bölgesinin tam arasında sıktık. Başka bir savunmamız yoktur, keyifli roller.

Gördüğünüz gibi, iki hood'un arasında. Zaten o bölgeden sonra Las Colinas'a kaçıyorsun ve vuruluyorsun. Ayrıca, kafa olayına gelecek olursak. Araçta olduğun için, sana sıktığım tüm mermiler otomatik kafana isabet ediyor.

#3 - 12.04.2022 00:18
Araba ile hızlandığınızda harita küçülüyor, bunu bilmeyen yoktur. Ceza verilmeyedebilir tekrarı yaşanmaması ve uyarı olabilir niteliğinde açtım, iyi roller.

Spoiler: GösterGizle

#4 - 12.04.2022 12:37
Merhabalar, evet savunmalar yeterli görülüyor. Fakat şikayet açılan tarafın daha dikkatli olması konusunda anlaşalım. K&A.