Konu: 11.4.2022 | Timur_Berezutski  (Okunma sayısı 100 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 11.04.2022 21:19

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Timur_Berezutski - Forum hesabını bulamadım, bilen birisi etiketlerse sevinirim.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Meslek Kural İhlali , Taksici iken İl-legal Rol sergiledi.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Başka birisi geldi bana çarptı, sonra peşinden gittim peşinden gittiğim adamda taksi durağına gitti. Sonra bu adam taksi arabasından inip geldi bana kafa falan attı beni öldürdü, hurda düştüm. Hemde /taksici yazdığımda gördüm ki arkadaş işbaşındayken bunları yapıyor?

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 11.04.2022 22:00
En kısa zamanda savunmanızı ekleyin. @Artorias

#2 - 11.04.2022 23:54
Arkadaşımla beraber taksicilik yapmak için durağa gidiyorduk. arkadaş geldiği sırada senin arkadan küfür ettiğini duydum ve sana saldırdım. Taksicilikle alakasını anlamadım.
« Son Düzenleme: 11.04.2022 23:57 Artorias »

#3 - 12.04.2022 00:18
Arkadaşımla beraber taksicilik yapmak için durağa gidiyorduk. arkadaş geldiği sırada senin arkadan küfür ettiğini duydum ve sana saldırdım. Taksicilikle alakasını anlamadım.

Taksi İşbaşındayken, taksiden inip gelip beni dövüp İl-legal rol yapıyorsun. Bu yasak.

#4 - 12.04.2022 00:19
Tarafımca yazılacaklar bu kadar, yetkili kararı bekleniyor. Her şey net ve ortada. Arkadaşda savunmasını yapmış zaten.  :sampanya:

#5 - 12.04.2022 00:40
Selamlar,

@c4xvissaa oyun içinden olan durumu PM üzerinden oyun dışı konuşmayla "Yazık cidden" şeklinde yapmanız doğru değil. Pmleriniz üzerinden insanlarla bu şekilde iletişim kurmayın lütfen. Bu seferlik uyarılıyorsunuz.

@Artorias bu rolü meslek yerinde (güvenli bölgede) gerçekleştirmiş olmanız ve taksiciyken yapmanız ihlal. Bu seferlik uyarılıyorsunuz, tekrarlandığında ceza alacaksınız.