Konu: Daquan Marques | OOC Üslup  (Okunma sayısı 74 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 10.04.2022 16:25

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Daquan Marques | @Flores

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08/04/2022 | 00:07

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
OOC Üslup

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Trucker kasıyordum, gişede kapıyı açtıktan sonra ağzında durdu. Bir anda durunca ona çarptım, bu yüzden kendisine neden böyle yapmaya çalıştığını sordum. ' Gişe kural ihlali ' dedi, başkasının gişesinden geçmek kural ihlali bunu zaten biliyorum. Gişesinden geçmeye çalışmadım.  :garip: Kendisini uyardıktan sonra kendisine bu kadar kasmamasını, gerekirse iki turluk gişe parasını verebileceğimi söyledim. (Tabii ki vermeyecektim.  :manifdog)
" Ver 2 turluk gişe paramı enayi parası. " dedi

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): 50$ için bu kadar kasmasın, 33 level oyuncu. Neden gişesinden geçmeye çalışayım ki bir anda duruyor?  :'( :D

« Son Düzenleme: 10.04.2022 16:27 Lhansent »

#1 - 10.04.2022 16:29
Şikayet açmak için açıyorsun kardeşim, sen "sorunlu falan mısın?" dedikten sonra ben öyle bir şey söylüyorum. Kendin çok toxiclik yapıyorsun ve üstüne şikayet açıyorsun.

#2 - 10.04.2022 16:35
Şikayet açmak için açıyorsun kardeşim, sen "sorunlu falan mısın?" dedikten sonra ben öyle bir şey söylüyorum. Kendin çok toxiclik yapıyorsun ve üstüne şikayet açıyorsun.
Toxiclik? Üslubuna dikkat et, forumda bile devam ediyorsun. Bu PM'in öncesi var, benimde kuralları çiğnediğimi düşünüyorsan şikayet açabilirsin. Sana güzelce açıklıyorum, halen ' Gişe kural ihlali ' diyorsun. Arkadaşım, gişenden mi geçtim kural ihlali olsun?

#3 - 10.04.2022 16:44
Selamlar, şikayet incelendi;

Her iki tarafın da PM üzerinden birbirine hoş şeyler söylemediği görülüyor. İki karakter de "Ortak nezaket" ihlalinden ceza alacak.