Konu: 11.4.2022 | Victor Pavlovic @FlowenTx - NON-RP , PG , Retarted RP  (Okunma sayısı 62 defa)

#0 - 11.04.2022 13:46

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Victor_Pavlovic - @FlowenTx
Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SSlerde mevcut.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: NON-RP , PG , Retarted RP

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Timur karakteri ters yolda gelip çarptı, sonra devam etti. Bende peşlerinden gittim ve Victor karakteri araçtan inip bir anda aracımın üstüne çıkıp tekmelemeye başladı. Aracı geri geri sağ - sol yaparak getirmeme rağmen Victor karakteri hala aracımı tekmelemeye devam etti. Normalde denge problemi yaşayıp araçtan düşmesi gerek fakat böyle birşey yapmadı. Sonra hala devam etti tekmelemeye, sonrasında araçtan indi ve bende emote ile arkadaşın üstüne aracı sürüp çarptım. Sonra arkadaş hiç bunun rolünü yapmadan ayağa kalktı ve emote vermeden aracın üstüne çıktı ve tekmeleyip motorumu patlattı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle
Burda aracın üstüne çıkıyor.Sağ-Sol yaparak geri geri gidiyorum, hiç dengesi bozulmuyor ve tekmelemeye devam ediyor.Sonra burda emote ile adamı eziyorum, hiç yere falanda yatmıyor.Sonrada hiç rol yapıp yere yatmadığı yetmiyor, kalkıp emote vermeden araç üstüne çıkıp aracı tekmeliyor ve aracın motorunu bozuyor  :garip:

Ek açıklamalar(varsa): Böyle davranışlar gerçekten oyundan soğutuyor, arkadaşın gerekli cezayı almasını talep ediyorum.

#1 - 11.04.2022 14:08
Aracını tekmelemeye başladığım sırada sen geri geri sürdün ve inemedim. Sonrasında araçtan indim ve beni ezmeye çalıştın üstüme geldiğin sırada atladım ve aracın üstüne çıktım sonra iki tekme daha attım ve motorun bozuldu. Bir problem göremiyorum.

Aracına tekme atarken emote verdim.

#2 - 11.04.2022 17:15
Şikayet incelendi,

Aracın üzerinde çıkıp bu şekilde aracı tekmeleyerek bozamazsınız ve tekmeleme rolünü araç hareket halinde iken yapamazsınız. Bunun yanında kaza rollerinden ciddi bir kavga çıkarmak oyun kurallarımıza göre zaten aykırı durumda kanıtlarda da göründüğü üzere karşı tarafı ilk Thiago kışkırtıyor. Victor Pavlovic ceza alacak, sizi ise tek seferliğine uyarıyorum buna benzer bir durumun tekrarında ceza alacaksınız. @c4xvissaa