Konu: [08/04/2022] Joaquin_McGlynn - drift.cs  (Okunma sayısı 581 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.04.2022 00:48
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Joaquin_McGlynn @mags
Olaya dahil olan şahit karakter adı: ben
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 08/04/2022, 00:17

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Marina bölgesindeki yokuşlu yollardan çıkarken çok hızlı bir şekilde yüz seksen derece döndü. Eğimli bir yoldan çıkarken böylesine hızlı dönmesi şaşırtıcı. "drift.cs" şüphesi uyandırıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıt: GösterGizle

Çıktığı yolun ekran görüntüsü: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Eğimli bir yol, handlingli bir mod kullanıyor olsa bile o kadar hızlı dönemez. Direğe de çarpmıyor, videoyu defalarca kez izledim. Eli yanlışlıkla shift tuşuna basınca olanlar olmuş.

#1 - 08.04.2022 00:51
Selam ukicik, hızlı bir şekilde direğe çarpıyorum ve direk kırılıyor bu nedenle araç çarpmayla dönüyor. Drift.cs kullanmıyorum. Aklında soru işareti kalmasın.

#2 - 08.04.2022 00:55
Selam ukicik, hızlı bir şekilde direğe çarpıyorum ve direk kırılıyor bu nedenle araç çarpmayla dönüyor. Drift.cs kullanmıyorum. Aklında soru işareti kalmasın.

Selam mags, etrafında bir direk göremiyorum. Aklımda "mags drift.cs kullanıyor mu?" diye bir soru zaten yok. Kalmaz da.
Videoyu tekrar tekrar izleyebilirsin, bahanenin bu olacağını biliyordum. Emin olmak adına birçok kez izledim ama kırılan bir direk göremedim. Mesafeden kaynaklı olacağını söyleyeceksen draw distance'm tamamen açık, ayrıca çok uzak bir mesafe de yok aramızda.

Çarpıp kaydığını iddia ettiğin direk bu olmalı, geçtiğin yere en yakın direk bu. Kaldırıma yakın da çıkmıyorsun, tam şeritlerin ortasındasın. Videodan da izleyebilirsin.
Eğer bu direğe çarpmış olsaydın sağa değil, tam tersine dönerdin.

Savunman bu kadarsa karara bırakalım.
« Son Düzenleme: 08.04.2022 01:03 ukicik »

#3 - 08.04.2022 01:12
Savunma yapmak, olanları dile getirmek bahane değildir. Yarın videolu şekilde savunma yapacağım ukicik.

#4 - 08.04.2022 01:13
Savunma yapmak, olanları dile getirmek bahane değildir. Yarın videolu şekilde savunma yapacağım ukicik.

Yap bakalım mags.

#5 - 08.04.2022 22:54
Olayın olduğu vakit video kaydında olmadığım için olayı aynı şekilde kurguladım ve ekran kaydını aldık. Olayın birnevi aynısını yapmaya çalıştık, gördüğünüz gibi direklere belli bir açıdan vurunca istemsizce aracınızın kontrolünü kaybediyorsunuz ve aracın arkası öne doğru kendini atabiliyor. Şikayete konulan videoda bende aynı durumu yaşıyorum. SAMP'ta böyle durumlar olabiliyor ve yetkililerde bunun bilincinde.
savunma: GösterGizle

Direklerin drawdistance'ın full olmasına rağmen kırılmadığını söylemişsin. Bu olayı aynı uzaklıktan denedik, arkadaşım senin durduğun konumdan video kaydını başlattı. Bende gelip oradaki tüm direkleri kırdım aynı şekilde arkadaşıma direklerin kırılması yansımadı. Yine bu da SAMP'tan kaynaklı sorunlar arasında yer alıyor. 2004 yılında single için yapılmış bir oyunu 2022 yılında yaklaşık 600 kişiyle beraber online oynuyoruz. Objektif bir şekilde bakarsak bu tür optimizasyon sorunlarının olması gayet normal.
direk kırılmama: GösterGizle

Son olarak şuna değinmek istiyorum ki, daha öncesinde bir çok kişiye drift.cs şikayeti oluşturdum. Hatta çoğu olumlu sonuç aldı, bu işin peşini bırakmadım. Sunucuya başladığımdan bu yana birden fazla yarş/araç çetesi konseptli oluşumlarda bulundum, çoğunun yönetiminde yer aldım. Drift.cs'nin yasaklı olduğunu ve üstünlük sağlayan bir cleo olduğunu çok iyi biliyorum. Şu anda da bir oluşum yönetiyorum aynı zamanda Vice ekibindeyim. Kurallara ağır şekilde aşinayım, kendimi o potaya sokmam. Bu cümle savunma niteliği taşımayacaktır ama çevremdeki çoğu kişi bu tür cleo'lara karşı olduğumu ve böyle bir şey yapmayacağımın bilincinde. Şikayet sonuçlanabilir.

Daha öncesinde açmış olduğum drift.cs şikayetleri.
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=111658
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=112148

#6 - 09.04.2022 01:30
Uğraşın işin teşekkürler, hâlâ orada bir direğe çarptığına inanmıyorum. Dümdüz ilerliyorsun, sadece 180 derece dönüyorsun, sarsılmıyorsun. Oldukça hızlı bir dönüş bu. Gönderdiğin videoda da dediğim gibi direğe çarpıp benim videomda döndüğünün tam tersine dönüyorsun. Vice Roleplay ve MovieServer'ın direk sayıları da eşit değil.  Direk kırılmama spoilerının içindeki videoda direğin içinden geçiyorsun, direk kaldırma moduyla kolayca yapılabilecek bir şey bu. Kanıt niteliği taşıyacağını zannetmiyorum. Karara bırakabiliriz.
« Son Düzenleme: 10.04.2022 03:25 ukicik »

#7 - 10.04.2022 15:51
Savunma yeterli.