Konu: Miles Hompton - c-bug , c-roll  (Okunma sayısı 547 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 02.04.2022 15:02
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Miles Hompton - @wend
Olaya dahil olan şahit karakter adı: orada bulunan vcpd bünyesinde rol yapan insanlar.
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 02.04.2022 - 2.42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:   
Spoiler: GösterGizle
Alıntı
c-bug , c-roll

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: bir çatışma rolüne dahil olduk, normal bir şekilde ilerlerken video ve ekran görüntülerinde de gözüktüğü gibi, arkadaş sanki deatmatch sunucularında çete savaşı oynuyormuş gibi hareketler yapıyor, fazlasıyla üstünlük sağlıyor.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

kendi videosu: GösterGizle
videoyu silmiş, indirmiştim.

ismi burada, video ile uyuşuyor.: GösterGizle

kendi açımdan.: GösterGizle

cbug ve croll yaptığı için düşmemiz 2 saniye bile sürmüyor.

Ek açıklamalar(varsa):   maske_39060 onun maske idsi, yetkiler gerekli incelemeyi yapıp tespit edecektir.
Spoiler: GösterGizle

arkadaşın chata yazdıklarını da göz önünde bulundurulmasını isterim, bu role mâruz kaldığımız için hiç memnun olmadık. biz nasıl bir kişiyi vurduktan sonra,  "yat, ezik, tanrıymış..." gibi saçma sapan kalıp kelimeleri kullanmıyorsak, karşımızdaki rol yapan kişilerden de aynı şeyi bekliyoruz.
« Son Düzenleme: 02.04.2022 15:05 Esc4pe »

#1 - 02.04.2022 15:05
Merhabalar, editli videolar kanıt olarak sayılmaz. Bu kadar level saat ve bunu bilmemek...

#2 - 02.04.2022 15:07
Merhabalar, editli videolar kanıt olarak sayılmaz. Bu kadar level saat ve bunu bilmemek...
evet kuralı biliyorum, tekrardan hatırlattığın için teşekkürler. yaptığın şey çok abartı ve roleplay sunucularında yapılmaması gereken bir şey olduğu için gerekli kanıtlar ile birlikte şikayet oluşturdum. ek olarak bir şey daha söyleyeceğim, senin videonu kanıtlarımı destekleme amacı ile kullandım. cbug ve croll yaptığın benim videomda da gözüküyor net bir şekilde, yavaşlatıp izlersen görebilirsin. savunmanı yaptıktan sonra gereken kararı yetkiliye bırakabiliriz.
« Son Düzenleme: 02.04.2022 15:35 Esc4pe »

#3 - 02.04.2022 15:25
evet kuralı biliyorum, tekrardan hatırlattığın için teşekkürler. yaptığın şey çok abartı ve roleplay sunucularında yapılmaması gereken bir şey olduğu için gerekli kanıtlar ile birlikte şikayet oluşturdum. bundan sonrası yetkiliye kalmış.
Daha savunmam bitmedi..

#4 - 08.04.2022 18:08
Video editli yeterli kanıt olarak sunulmaz. Kuralları okuyup şikayet açmanı dilerim. Hem zaten yaptığınız meta game. Maskeli birinin skininden yola çıkarak yüzlerini aldım gibi bir role girmek. :manifdog

#5 - 09.04.2022 01:24
Video editli yeterli kanıt olarak sunulmaz. Kuralları okuyup şikayet açmanı dilerim. Hem zaten yaptığınız meta game. Maskeli birinin skininden yola çıkarak yüzlerini aldım gibi bir role girmek. :manifdog
altı günlük savunman için teşekkür ederim. metagame yaptığımızı düşünüyorsan şikayet oluşturabilirsin, başka bir şey yoksa sonuçlanabilir.

#6 - 10.04.2022 15:48
Atılan editli videoların değerlendirilmesi tamamen Yönetici kıdeminin inisiyatifine bağlıdır. Sırf hud veya saat kapalı diye sunucu içerisinde rahat bir şekilde ihlal yapamazsınız. Oyun yetkililerin bir robottan olmadığını, şikayetleri değerlendirirken kendi inisiyatiflerini kullandıklarını bilmeniz gerekmekte.

Şuradan örnek alabilirsiniz; sobeit veya herhangi bir hile türüyle video çekip, şikayet yediğiniz zaman da"bu video da edit bulunuyor, yasaklayamazsınız" dediğinizi düşünün.

Karakter yasaklanacak.