Konu: Hektor_Enceladus Bir çok ihlal.  (Okunma sayısı 153 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 08.04.2022 23:44

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Hektor_Enceladus @Avcisst

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Marco Salvaretti, Lucifer Pytrov, Sameul Logan, Charlie Rossi

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 8.04.22 22:00 suları

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İllegal kural ihlali, Yaralı kural ihlali, Revenge Kill, DM, OOC tehdit

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Arkadaşlarla IC bir çatışma içerisindeydik, çatışma içerisinde vurulup bir çok ihlal yaptı gördüğünüz gibi. Yaralı bir şekilde koşmak, 8 saat geçmeden tekrardan basmaya gelip üstüne vurulup tekrar yaralı ihlali yapmak. Bunlarla yetinmeyip bir de bize sıktıktan sonra polisi arayıp şikayet ediyor. Bu kadarıda yetmiyor arkadaş birde şikayet açarsanız bende açarım diye OOC'den pazarlık yapmaya çalışıyor :D Eğer bir hatam varsa şikayet açılabilir sorun değil.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Akşam akşam boşu boşuna tutuklandı ve silah kaybettim. İşin komik kısmı böyle 3. tutuklanışım silahım hep verildi ama sicil kol gibi oldu ve boşu boşuna vakit kaybettim. Böyle toxic oyunculara sert bir yaptırım uygulanması gerektiğini düşünüyorum.

#1 - 08.04.2022 23:47
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 09.04.2022 18:25
Savunmanızı gün içerisinde ekleyin. @Avcisst

#3 - 10.04.2022 17:21
Yaralı Kural İhlali kapsamında ceza alacak, İllegal Kural İhlali için ise yetersiz kanıt kişinin polise ulaşmaya çalıştığının görüntüsünü göremedim.