Konu: [01.04.2022 - Melquiades Picasso] Rolden kaçmak için bağlantı koparmak. /sq-/q  (Okunma sayısı 89 defa)

#0 - 09.04.2022 10:24

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Melquiades Picasso [NC] @choppa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Yiran Yuan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01/04/2022 - 20.52

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
10-) ROLDEN KAÇMAK İÇİN (/q) / BAĞLANTI KOPARTMAK

Kendi aleyhinize gerçekleşecek olan, devam eden rollerden doğrudan çıkış yapılması yasaktır. Acil çıkış yapmanız gereken durumlarda karşı tarafa gerekli bilgiyi verip, daha sonradan rolü bıraktığınız yerden devam ettirmeniz gerektiğini unutmayın. 8. maddeyle alakalı olarak sizleri rahatsız edecek bir şekilde gerçekleşen rollerde, gerekli uyarıda bulunduktan sonra oyundan çıkma hakkına sahip olursunuz.

CEZASI: Hapis.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Temple tamircisinden döndüm, iniyordum. Bu esnada orada görünen Melquiades Picasso 'Deagle' çekerek ateş ettiğini gördüm. Arkası bana dönüktü, beni görmedi. Hızlıca GUN çağrısı, sinyal ile araçtan inip ona ateş açmaya başladım. Yaralıya düşürmemle beraber silahı gitmesin diye /sq çekti. Bölgede bir süre daha rol yaptık. Ancak kendisi ne geldi, ne sonra ulaştı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Disarm şansımız varsa disarmda yemesini talep ediyorum. Keyifli roller.

#1 - 09.04.2022 18:42
Gün içerisinde savunmanızı ekleyin. @choppa

#2 - 09.04.2022 20:25
Bağlantım gitmiş, olay sonrası 2,3 saat giremedim diye hatırlıyorum zaten internet dolayısıyla, o gün içinde zaten nc atıp birlikten çıkmıştım, iyi forumlar

#3 - 09.04.2022 21:11
Oyuna girdikten sonra o rolde bulunan herhangi bir polise ulaşıp rolün devamını isteyebilirdiniz. Ceza verilecek.