Konu: George_Walter [09.04.2022] Gişe Kural İhlali  (Okunma sayısı 65 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 09.04.2022 02:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: George_Walter @NightWishw

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 01:45 [09.04.2022]

GİŞE KURAL İHLALİ

Alıntı
16-) TRAFİK VE ARAÇ

a) Trafik kazası sonrası çıkan tartışmalarında silah kullanmak yasaktır.
b) Konvoy halindeki araçlara kasıtlı çarpmak veya bozmaya çalışmak.
c) Tren raylarında araç sürmek yasaktır.
d) Sürekli polisi kasıtlı olarak takip ettirmek.
e) Oyuncu gruplarının yüksek olduğu alanlarda yüksek hızla araç veya oyunculara çarpmak.
f) Bir oyuncunun açtığı gişeden geçmek yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Gişe Kural İhlali N/A

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
https://ibb.co/2Np64Qp

https://ibb.co/k05PKBF

Kişiyi sadece iyi niyetimden dolayı sorgulamak istedim ne yaptığına dair fakat kişi videodayım diyerek sanki çocuk korkuturmuş gibi bir cevap verdi aslında böyle bir şikayetle karşı karşıya bırakmak istemem kendisini ama yaptığı her ne olursa olsun bir ihlal mantıken orada görevli birisi olduğunu düşünrsek ordan bu şekilde geçmesi yanlış birde benim gişemden geçmesin diye önünde duruyorum kapanana kadar arkadan çarparak geçmeye çalışıyor gereğinin yapılmasını arz ederim. N/A

#1 - 09.04.2022 02:20
Üstümde yeterli miktarda para olmadığı için gişeyi açamadım ve arkadaşın açtığı gişeden geçmek zorunda kaldım bu oyuncuların arasında pek sorun değil aslında trucker mesleğini yaparken başka arkadaşlar ile bu sorunu yaşamadık.
« Son Düzenleme: 09.04.2022 02:22 NightWishw »

#2 - 09.04.2022 02:29
Üstümde yeterli miktarda para olmadığı için gişeyi açamadım ve arkadaşın açtığı gişeden geçmek zorunda kaldım bu oyuncuların arasında pek sorun değil aslında trucker mesleğini yaparken başka arkadaşlar ile bu sorunu yaşamadık.
Evet haklısın küçük bir şey ama sürekli roleplay kavramı dışına çıkmakta mide bulandırıyor, sana tatlı dillede sordum aslında emin ol İC olarak para istesen veririmde sadece yaptığın hem car ramming hemde gişe kural ihlali çarpışan arabaya çevirdin işi birde çocuk korkutur gibi videodayım diyorsun uzatmaya pekte gerek yok yetkililer gereken kararı verir.

#3 - 09.04.2022 04:18
 Gişeyi açanlar kendi arkadaşınız dahi olsa başkalarının açtığı gişelerden geçemezsiniz. Sizi bu seferliğine uyarıyorum tekrarında ceza alacaksınız. @NightWishw