Konu: Khani Vora - Car Jack  (Okunma sayısı 175 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 07.04.2022 15:07

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Khani_Vora @HRN06

Olaya dahil olan şahit karakter adı:- N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:07.04.2022 14:44 ((Ekran görüntüsünde mevcut.))

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Car Jack — araçta sürücü varken, hiç bir şekilde rol yapmayıp "F" basıp araçtan kişiyi indirmek.

Alıntı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Ocean Docks bölgesinde trucker mesleği yaparken bir oyuncunun mesleği bitti ve alana bir adet tır spawnlandı tırı önce benim almama rağmen kişi herhangi bir girişim içerisinde bulunmadan yalnızca ''F'' tuşuna basarak beni tırdan attı ve mesleği yapmaya devam etti. ((SS))

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: Ekran görüntüsü 1:
Spoiler: GösterGizle
Ekran görüntüsü 2:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): 2. ekran görüntüsünde kişiyi ufak bir miktar için ceza almaması için uyardığımda verdiği cevap görülüp değerlendirilirse sevinirim.

#1 - 07.04.2022 16:13
Trucker iki gündür yoğun olduğu için spawn olan tırları koşup kapıyoruz açıkçası. Şikayetçi arkadaş ile birlikte tıra koştuk ve aynı anda bindiğimiz için onda ben, bende o carj jack olarak gözüktü. Beni de çünkü tırın tepesine attı Carj Jack yazıp. Ben o an ss filan almadım. Çünkü yetersiz tır olduğu için kapışma ortamı var olabilir. Ayrıca arkadan iki kişi daha gelip almaya geldi yani, olay bu kadar. Tırı çalarken emote verilmedi demiş arkadaş, trucker da tıra binerken biz rol icabı tırcılık yapmıyoruz ki para kazanmak için yapıyoruz. Ayrıca amacım tırı rolsel çalmak olmadığı için emote vermedim çünkü aynı anda binip çalıştırdık. Söyleyeceklerim bu kadar. Gerisini yetkililerin inisiyatifine bırakıyorum.

#2 - 07.04.2022 19:43
Şikayet incelendi, iki kişi aynı anda araca binmeye çalıştığında bunun gibi şeyler olabiliyor. Bir tarafta car jack olarak görünebiliyor ya da araçtan atan kişi o anda giren animi iptal edemeyebiliyor. Cezalık bir durum yok daha da dikkatli olabilirsiniz. @HRN06