Konu: GBİ bölgede agresif rol  (Okunma sayısı 164 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 06.04.2022 15:39

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Desmond_Rodgers @behzatç
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Andrea_Totti, Seraphina_Rosengarten, Vladimir_Kaparaov

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS'te mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 7-) GÜVENLİ BÖLGELER

a) Sunucu içerisinde belirtilen, kolluk güçleri ya da diğer senaryo karşılığıyla suç işlenemez, yüksek güvenlikli olarak belirtilen bölgelerde herhangi bir şekilde illegal bir aktivite sergilenemez.
Alıntı
b) Aşağıda yer alan güvenli bölgelerde oyuncular birbirlerinden izin alarak, anlaşmalı olarak dahi kavga/brawl/şiddet içeren roller/diğer illegal roller yapamazlar. Böyle bir durum sadece bir yetkilinin izni dahilinde yaşanabilir, oyuncular birbirlerini bu bölgelerde misillememeli, kavga çıkarmaya yönelik davranışlar sergilememeliler. Bunun olması durumunda hem kavgayı başlatan taraf, misillemeyi yapan taraf, devamını getiren taraf yani her iki taraf da cezai işlem görebileceğini kabul etmiş olur.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: GBİ'da konuşurken agresif bir rol gerçekleştirmeye başladı, bir anda agresif rol başlangıcı yaptı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Orada hem balık tutup hem rol yaparken arkadaş bir anda küfürlerle bağırmaya başladı bana, kişiyle bir ileitişimim bile yokken öyle küfür edip ardından buradan çıkta kafana mermi basayım tarzında konuşmalar gerçekleştirdi.
« Son Düzenleme: 06.04.2022 16:19 frombendis »

#1 - 06.04.2022 16:18
Şahitliğimi onaylıyorum.

#2 - 06.04.2022 16:23
Şahitliğimi onaylıyorum.

#3 - 07.04.2022 12:33
Günaydın, balık tutuyordum biri ile rol yapıyordum bu arkadaş anlamsızca bağırıyordu, karakterimin paranoyak zamanına denk geldi karşılık verdim bağırışarak atıştık. GBİ olduğu için onu başka bir yere davet ettim olay bu.

https://cdn.discordapp.com/attachments/923306764378734645/961559229783765012/sa-mp-069.png

#4 - 07.04.2022 14:00
Merhabalar,

Şikayet incelendi, savunmadaki kanıtlar maalesef ki geçersiz, güvenli bölgede herhangi bir şekilde ofansif role girişemezsiniz, karakter cezalandırılacak.