Konu: Navierr Lampkins-Hatalı Karakter Kullanımı  (Okunma sayısı 211 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 05.04.2022 16:10

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Navierr Lampkins- @tantanayapma

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Hatalı karakter kullanımı

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selam, kişi bir başkasının eski bir karakterini yönetiyor. Bunu yapması yasak diye biliyorum. Yönettiği karakter bir başkasının karakterini tek harf ekleyerek o karakterin rolünü sürdürüyor. Kişinin karakterini değiştirmesi gerek.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Navierr Lampkins karakterinin hatalı karakter olması;
Spoiler: GösterGizle
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?action=profile;u=6381 >Kişinin eski karakterlerinde "Navier Lampkins" karakteri mevcut. O karakterin rolünü almış ve sürdürüyor zaten aynı birlikte olduklarından bu durumu sürdürmüşler.
Etiketlediğim forum karakterine bakıldığında;
Navier_Lampkins
1 seviye
 28/10/2021, 19:07
Kişi başkasının eski karakterini tek bir harf değişerek yönetiyor. Garip bir olay, kişiye bu yönden de yaptırım yapılması gerekli.

Ek açıklamalar(varsa): Kişi NC atmalı, bunu yapması yasak. Başkasının karakterini yönetiyor. Böyle bir şey mümkün değil, karakter dediğin sıfırdan yönetilir. İyi forumlar.
« Son Düzenleme: 05.04.2022 16:16 meriawam »

#1 - 05.04.2022 17:50
Şikayeti 2. kere açıyorsun. Diğer şikayette adı bile geçmemiş, neyin kini bu? Savunması gelir zor değil. Oyunu ooc dökmeye hiç gerek yok, eğleniyoruz sonuçta. ^^

#2 - 05.04.2022 18:01
Kin yaptığım yok, her şey ortada yaptığınız şey yasak. Diğer şikayette net olarak çözüme kavuşmadığı için tekrar açıyorum. Savunmanı yap, her şikayetin altına kin yapmayın oyun bu yazmaktansa savunmayı yapıp geç.

#3 - 05.04.2022 18:37
selam, iyi bir gün geçirin. Navier Lampkins karakterini oluşturan oyuncu olarak bunu yazıyorum. Bahsettiğim gibi, Navier karakterini oluşturan ve bir süre bu karakterle rol yapan kişi benim. Navier karakterini Jocquise Lampkins karakterinin yakını, aynı zamanda kardeşi olarak getirmiştim. @tantanayapma Navier Lampkins karakterinde rol yapmak istediğini bana belirtti, rica etti. Bunu kabul ettim ve Navier Lampkins karakteriyle rollerine başladı. Yeniden belirttiğim gibi; Navier karakterinin oluşturucusuyum. Eğer şikayet edeceğim bir durum olacak olsaydı; belirtirdim. Fakat, şikayet ettiğim ve iznimin olmadığı bir durum yok. Oldukça boş bir şikayet gibi gözüküyor, sırf şikayet açılması için şikayet açılmış. Karakterle ufak bağlantınız yok, neyi şikayet ediyorsunuz? Her konuya burnunu sokmamalısın

#4 - 05.04.2022 18:52
selam, iyi bir gün geçirin. Navier Lampkins karakterini oluşturan oyuncu olarak bunu yazıyorum. Bahsettiğim gibi, Navier karakterini oluşturan ve bir süre bu karakterle rol yapan kişi benim. Navier karakterini Jocquise Lampkins karakterinin yakını, aynı zamanda kardeşi olarak getirmiştim. @tantanayapma Navier Lampkins karakterinde rol yapmak istediğini bana belirtti, rica etti. Bunu kabul ettim ve Navier Lampkins karakteriyle rollerine başladı. Yeniden belirttiğim gibi; Navier karakterinin oluşturucusuyum. Eğer şikayet edeceğim bir durum olacak olsaydı; belirtirdim. Fakat, şikayet ettiğim ve iznimin olmadığı bir durum yok. Oldukça boş bir şikayet gibi gözüküyor, sırf şikayet açılması için şikayet açılmış. Karakterle ufak bağlantınız yok, neyi şikayet ediyorsunuz? Her konuya burnunu sokmamalısın
Selamlar, cheff dostum gerekli açıklamayı yapmış, bende bir şeyler yazayım. Karaktere geçtikten 3 veya 4 gün sonrasında bir rapor atmıştım, raporda; ismimin tek 'r' yapmalarını istemiştim. Bunun olamayacağını söylemişlerdi, bir ss yok evet böyle bir şikayet açılacağını düşünmemiştim. Eğer yasak olsaydı rapora cevap veren admin gerekli işlemleri yapardı. Bir sorun yok ki yetkili arkadaşımız bir şey yapmamış.

#5 - 05.04.2022 18:55
Savunma geçerli.