Konu: Anti Aliasing Çalışmıyor  (Okunma sayısı 51 defa)

#0 - 23.03.2022 14:57
Sorununuzun detaylı açıklaması: Arkada bilgisayarda bir işlem yapmamdan dolayı oyun ayarlarını en dibe çekmiştim. Doku kalitesi yavaş ve antialiasing kapalı idi. İşlemlerimin bitmesinin ardından oyun ayarlarını tekrar yükseltmek istedim fakat doku kalitesi gözle görülür şekilde yükselirken anti aliasing kısmında bir değişiklik olmadı ve hangi ayarı yaparsam yapayım kapalı gibi kalitesiz bir görüntü sundu.
Eğer bilginiz varsa sorununuz neyden dolayı kaynaklanıyor?:   Bir bilgim yok.
Eğer alabiliyorsanız sorununuzla ilgili ekran görüntüsü: https://i.hizliresim.com/bhy700n.jpg
İşletim sisteminiz(Eğer sorununuzun donanımsal yada sistemsel olduğunu düşünüyorsanız): Windows 10   64 bit
Denediğiniz çözüm yolları: GTA'ya temiz bir kurulum yapmayı denedim. Addon'dan kaynaklı olduğunu düşünüp bazı ayarları açıp kapatmayı denedim. İnternet üzerinden ayarlarının "8x anti aliasing" olarak kaydedildiği bir gta_sa.set dosyası kurup denedim fakat hiçbiri etki etmedi.
Ek açıklama: -
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#1 - 23.03.2022 15:28
Sorunu çözdüm.

Nvidia denetim masası üzerinden "Görüntü ayarlarını önayarla yap" sekmesine gelin ve "3D uygulamanın karar vermesine izin ver" seçeneğini işaretleyin. Aksi taktirde oyun içerisinde anti aliasing ayarı yapamıyorsunuz.

Konu arşivlenebilir.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok

#2 - 05.04.2022 19:23
İlgili görüntü ayarındaki sorun ekran kartı profilinizle alakalı olabilir yukarıdaki iletide anlatıldığı gibi.
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok
Tepki yok