Konu: Eksik rol bilgisi  (Okunma sayısı 174 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 04.04.2022 18:29

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı:Keshawn_Shaquana @Keshawn_Shaquana Emilio Lucania @4EVO

Olaya dahil olan şahit karakter adı:Matteo Abruzzi @berattsahan

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat:04.04.2022 17:42

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Alıntı
43-) Emote İhlalleri
N/A
[/quote]

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın:Şahıslar motorumu emote vermeden çalıyor kaçıyorlar,ben rolü bozmamak için kaba kuvvet kullanıyorum o sırada polis gelip beni kodese atıyor üçüncü sste şahısların benden aldıkları motoru satmaya çalıştıkları ve ezik yazarak motoru çaldıkları görülüyor sadece bu kadar ss alabildim olay anında.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://www.hizliresim.com/ol0ekq0https://www.hizliresim.com/mlrpsnu https://www.hizliresim.com/s5n2nnl

Ek açıklamalar(varsa):Şahısların uyarılmasını veya cezalandırılmasını istiyorum.(fotoğraf yükleyemiyorum dosya boyutu çok büyük diyor hızlıresim olarak bıraktım ssleri.)

« Son Düzenleme: 04.04.2022 19:22 bilallsahan »

#1 - 04.04.2022 18:40
Merhaba @bilallsahan

Lütfen konuyu şablona uygun açın;
https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=394.0

#2 - 04.04.2022 19:17

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A Keshawn Shaquana

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: N/A 4.04.2022

Alıntı
N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A Merhabalar, öncelikle kişinin attığı screnshoot'larda, belirtiliyor. Rol yapmaya kalkıştık ve başarısız oldu arkadaşın motorunu çaldılar. Kimin çaldığı kişinin attığı screnshoot'larda da gözükmüyor. Böyle yanlış şikayet açıp da ve " Eksik rol bilgisi " adında şikayet açmak gerçekten üzücü bir durum[🐵] Öncelikle, lütfen doğru ticket açarsan gerekli bütün savunmamı yapabilirim. Ve bu attığın ss'lerde gereksiz rol bilgisi başlığı adına herhangi bir şikayet veyahut başka bir neden göremiyorum. Lütfen eksik rol bilgisi adına şikayet açıcağına rol dersi eğitimi almanı tavsiye ederim. Hiç bir türlü hakaret vesaire yapmıyorum. Kişi nasıl yaklaşıyorsa ona o türlü yaklaşmayı tercih ederim. Doğru ticket açıldığında savunmamı yapacağım. ( Teşekkürler, iyi forumlar. Savunma yapılacak. Düzgün şikayet açıldığında.)

#3 - 04.04.2022 19:34
Sen emote verilmeden birinin arabasını alabilir, ona saldırabilir veya başka şeyler yapabilirsin o zaman anlattığına göre ben gördüğüm ihlali anlatıyorum. görüldüğü gibi sslerde emote verilmeden motorum alınıyor, gerisi beni, benim ne kadar rol bildiğim seni alakadar etmez dostum bundan sonrası  yetkili arkadaşlara kalmış iyi akşamlar diliyorum.

#4 - 04.04.2022 19:46
Sen emote verilmeden birinin arabasını alabilir, ona saldırabilir veya başka şeyler yapabilirsin o zaman anlattığına göre ben gördüğüm ihlali anlatıyorum. görüldüğü gibi sslerde emote verilmeden motorum alınıyor, gerisi beni, benim ne kadar rol bildiğim seni alakadar etmez dostum bundan sonrası  yetkili arkadaşlara kalmış iyi akşamlar diliyorum.
Aracını alan kişi ben değilim, ssler eksik bir şekilde atılmış bir durumda. Eğer araca binme logları vesaire ve kim tam biniyor onun ssini atarsan sevinirim dostum.  Orada iki kişiydik ve sen araçtan düştün birisi aracını aldı gitti, olay sonrasında bende olay yerinden uzaklaştım. Burada eksik ve yanlış suçlamalar atıyorsun.
Ve benim öyle bir skinim yok, loglara ve karakterime bakılabilir. Skin değiştirmiş diyeceksiniz bakılıyorsa da bakabilirsiniz, Herhangi bir skin vesaire değitşirmedim. Ssler eksik eskik rol bilgisiyle alakalı birşey bulunmamakta. " Car jack " başlığı altında açılaktı arkadaşa tavsiyem bi yetkili tarafından veya vide izliyerek geliştirebilir. Ön yargıya gerek yok. :)

#5 - 04.04.2022 19:55
SS'ler de de görüldüğü gibi ben kendi motorumdayım, skin değişikliği var aynı anda bir interior'un içerisinde olmadan skin değiştirmem mümkün değil herhalde? Skin nasıl değiştirebilirim hemen motorunu ben aldıysam eğer? Motorunu başka birisi aldı ss ler eksik bir şekilde atılmış. Ve orda görünen konuşmalar da Ganton bölgesindeyi gym'e tarafında olan konuşmalar. Seninle karşılaştık ve naber vesaire dedim rol yapmak amacıyla, fakat sen gittin ardından bir süre sonra tekrardan orada gelirken motoruma çarptın ve düştün ve ben motorumda bekledim. Arından motorunu Keshawn_Shaquana adlı kişi çaldı skinlere de bakılabilir ben orada bekliyorum. Açılan şikayette herhangi bir ihlal veyahut herhangi bir şey yapmıyorum. (Yönetici kararı beklenebilir, haricinde şahsıma ait alıntı vesaire bir yanıt dışında cevap vermek istemiyorum. Atılan SS'lere detaylı bir şekilde aynı şekilde loglara bakılmasını istiyorum. İyi günler, iyi forumlar.)
« Son Düzenleme: 04.04.2022 19:56 4EVO »

#6 - 04.04.2022 20:16
Merhaba, şikayet incelendi.

Ekran görüntüleri yetersiz olduğu için aracın tam olarak kim tarafından çalındığı maalesef anlaşılamıyor. Emilio karakterinin sahibi kendi motorunun üstünde olduğunu belirtmiş ve incelediğimiz kadarıyla o sırada kendi motorunun üstünde duruyor. Keshawn karakteri içinde Car Jack yaptığına dair net bir kanıtımız bulunmuyor.

Motoru Car Jack yapmadan bir şekilde çaldığınızı düşünelim ve bunu rolünüze döktüğünüzü sayalım @4EVO  @Keshawn_Shaquana  üçüncü ekran görüntüsünde (https://i.hizliresim.com/s5n2nnl.png) burada yaptığınız rol Retarted RP olmuş, yaptığınız rolde Retarted dışında imla hatalarıda bulunuyor ve üst üste kahkaha atar emote'u vererek karşı tarafı toxiclemeye çalışmışsınız, aynı şekilde şikayete savunma yaparken de bu tavrınızı sürdürüyorsunuz.

Kanıtlar yetersiz olsa dahi platformda bu tip toxicleme olaylarına izin vermiyoruz, ne oyun içinden, ne de forumda bir yetkilinin inceleyeceği konu üzerinden. Uyarı olması adına bu şikayete yaptığınız savunma ve yapılan rol sebebiyle iki karaktere de ceza vereceğiz. 

#7 - 04.04.2022 20:18
Ve lütfen şikayet oluştururken başlığı yapılan rol sonucu sinirlenip "Eksik Rol Bilgisi" gibi terimlerle açmayın, yapılan ihlali yazmanız yeterli oluyor. @bilallsahan