Konu: [03.04.2022 - Melquiades_Picasso Maske_30899] DM  (Okunma sayısı 99 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.04.2022 17:11

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Melquiades_Picasso(nc atmış arkadaş) Maske_30899 @choppa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: yok

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ss

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

Alıntı
— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

CEZASI: Kalıcı olarak yasaklanma.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: İlk defa sunucuya girdim uzun süre cache indirmesini bekledim ve oyuna girdim biraz dolandım etrafta ve direkt dm yedim. 1 seviye bir oyuncu olarak hiç hoşuma gitmedi bu durum. arkadaşları daha önce hiç görmedim ve 3 saat içerisinde vurulmamı gerektirecek bir rol yapmadım sunucuyu çok kötü yansıttıklarını düşünmekteyim. Rastgele DM atıyor arkadaşlar. Kurallarda yzan ceza kalıcı olarak yasaklanma umarım bu cezayı alırlar. Bir de arkadaşlar video yapmışlar onu da ekleyeyim ki dm ci olduklarını anlayın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 03.04.2022 17:42
Olduğun/Takıldığın bölge de aktif bir savaş sürmekteydi, o yüzden vuruldun. Seni sadece ben vurmuşum ceza alacaksam da sadece benim almam daha mantıklı olur, hiti ben atmışım, yanımda ki maskeli arkadaşın ceza alması için hasarlarda ismi gözümesi lazım, savunmam bu kadar. İyi forumlar

#2 - 05.04.2022 04:02
Merhaba,

Hakkınızda açılan şikayetlere savunma yaparken savunmanızı mümkünse ekran görüntüsü ve videolarla destekleyin, bölgede savaş olduğunuzu söylüyorsunuz fakat bunu kanıtlayabilecek herhangi bir ekran görüntüsü paylaşmamışsınız.

Ne yazık ki aradan geçen iki günün ardından ekran görüntüsü paylaşsanız da bir etki etmiyor, tekrar adınıza açılacak bir şikayet olduğunda yukarıda yazdığım gibi savunmanızı gerçekleştirin lütfen.

Şikayetçi tarafın attığı ekran görüntülerinde bölgede aktif bir savaş görünmüyor, bu durumda Jocquise karakterine ateş etmenizin bir anlamı yok, Etienne karakteri DM ihlalinden dolayı ceza alacak, şikayet kapatıldı.