Konu: [03.04.2022] Etienne Magliocca - DM , Güvenli Bölge İhlali  (Okunma sayısı 119 defa)

#0 - 03.04.2022 03:02

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Etienne Magliocca @choppa

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: SS

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Güvenli Bölge İhlali , DM , Metagaming

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Yeni NC atıp oyuna girdim Güvenli Bölge'de saçma şekilde silah çekip ateş etti. NC Attığım SS'lerde görülüyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 03.04.2022 03:38 Sidelya »

#1 - 03.04.2022 03:38
Güvenli bölgedesin ve üstünde Ak-47 var, vurmam da her hangi bir problem göremiyorum, iyi forumlar.

#2 - 03.04.2022 04:19
Güvenli bölgedesin ve üstünde Ak-47 var, vurmam da her hangi bir problem göremiyorum, iyi forumlar.
Üzerimde ki AK görünmüyordu. Yeni NC attığımdan dolayı, yetkili karar verir, sen problem görmemeye devam et. Sana da iyi forumlar.

#3 - 03.04.2022 04:27
Üzerimde ki AK görünmüyordu. Yeni NC attığımdan dolayı, yetkili karar verir, sen problem görmemeye devam et. Sana da iyi forumlar.
Üstünde AK taşıyorsun ama üzerinde AK görülmüyor, hangi kafa bu kanka, NC atsan bile üstünde AK olduğunun gerçeğini değiştirmez.

#4 - 03.04.2022 04:50
Üstünde AK taşıyorsun ama üzerinde AK görülmüyor, hangi kafa bu kanka, NC atsan bile üstünde AK olduğunun gerçeğini değiştirmez.
AK'yi gördüğüne dair kanıt atarsan savunman geçerli sayılır. Hangi kafayı yaşıyorsun? Daha ileti atmayacağım. Sonuçlanırsa görürüz.

#5 - 03.04.2022 05:47
AK'yi gördüğüne dair kanıt atarsan savunman geçerli sayılır. Hangi kafayı yaşıyorsun? Daha ileti atmayacağım. Sonuçlanırsa görürüz.
Kanka ss de ak gözüküyor zaten ne anlatıyon :D

#6 - 05.04.2022 03:47
Merhaba, şikayet incelendi.

Öncelikle şikayet açıldığında şikayet veya savunma yaparken konuyu bir yetkilinin inceleyeceğini unutmayalım arkadaşlar. @choppa @Sidelya
Şikayete savunma yaparken bile aranızda diyaloğa girerek tartışma ortamına çevirmişsiniz, bu tip tartışmalara forumda veya oyunda kesinlikle izin vermiyoruz. Her iki kullanıcı da bu sebepten dolayı forum uyarısı alacak, bu tip durumla ikinci sefer karşılaştığınızda da ağır bir yaptırım alabilirsiniz.

Kasbar karakterinin yeni NC attığı görünüyor, üstünde silah olsa dahi onu güvenli bölgede vuramazsınız. Oyuncuyu güvenli bölgede vurabilmeniz için onun güvenli bölgeye kaçması gerekiyor, güvenli bölgede kesinlikle illegal rol yapamazsınız. @choppa

Ateş eden karakter Güvenli Bölge ihlalinden dolayı ceza alacak, onun dışında herhangi bir problem görünmüyor.

Şikayet incelendi, iyi forumlar.