Vice Şehri Meclisi Toplantı Maddesine Öneride Bulunmak
Gündem Madde ÖnerisiŞehir Meclis Üyesi: Alycia Kasparov
Gündem Madde Önerisi: Ocean Bar düzenlemesi
Önerinin Gerekliliğine Dair Açıklama: Vice sahilinde halka açık, sosyalleşmenin aktif olduğu alanlarından biri olan Ocean Bar'ın restore edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
Gündem Madde Önerisi: Vice sahilinin düzenlenmesi
Önerinin Gerekliliğine Dair Açıklama: Şehrimizin en işlek olan bölgelerinden biri olan Vice sahilinin değerlendirilmeye müsait kısımlarını restore etmek vatandaşlarımız için de yaz sezonundan önce iyi bir adım olacaktır.
Gündem Madde Önerisi: Vice kanallarının şehre kazandırılması
Önerinin Gerekliliğine Dair Açıklama: Doğu bölgedeki Vice kanallarımız uzun bir süredir işlevsiz bir şekilde duruyor. Bu durumda, oraya işyerleri yapılarak hem bölgeyi aktifleştirme hem de istihdam sağlama projesini uygun görüyorum.
Gündem Madde Önerisi: Vice şehrinde sahibi olmayan ve bakımsız arazilerin restore edilmesi, sosyal alanlara çevirilmesi
Önerinin Gerekliliğine Dair Açıklama: Yeniliğe aç Vice şehrimizde uzun zamandır sahipsiz duran, yıkık dökük tüm binaların yenilenmesi ve sosyal alanları arttırmak adına güzel alanlara dönüştürülmsi düşüncesindeyiz. Tüm önergelerimi Adalet Partisi grubum adına sunuyorum.