Konu: [03.04.2022] Maske_14690 ~ Maske_23941  (Okunma sayısı 165 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 03.04.2022 05:47

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_14690 Maske_23941 (forum hesabını bilmiyorum)

Olaya dahil olan şahit karakter adı:

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: Kanıtlarım yeterince net.

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
DM
Hatalı emote

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Gece boyunca afk atmıştım, arkadaşları daha önce hiç sürtüşmeli bir rol yaşamadım karşı tarafla. Anlamadığım şekilde, bulunduğum sivil karakterime ateş açtılar.

Arkadaş "/do" komutlarını OOC olarak kullanıyor, son zamanlarda fazlasıyla dikkatimi çekiyor. Cezasını alsın.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa):

#1 - 03.04.2022 06:35
@Vicolays @Gustavo 24 saat içinde savunmanızı gerçekleştirin.

#2 - 03.04.2022 13:47
Selamlar,

öncelikle yaralanmışsınız ve hala bisiklet ile çatışma bölgelerine geliyorsunuz, ilk başta yaralı olmanıza rağmen silahlı insanların arasında geziyorsunuz, bu sivil rolü mü? Yanlarında uzi ile durduğunu sende çok iyi biliyordun Can. Madem RK'a düştünüz neden sürekli olarak silahlı insanların arasında dolanıyorsunuz? Alttaki video da her şey açık bir şekilde gözüküyor. En başta RK'lı olduğu için sıkmıyoruz ama tekrar tekrar gelince sıkıyoruz.

#3 - 03.04.2022 14:35
Selam, olayı fazla uzun tutmak istemiyorum direk olarak savunmama geçeyim. Vicolays'ın yaptığı savunmayı onaylıyorum üzerine birkaç şey söylemek istiyorum, ilk geldiğinde bir şey yapmadık, düşman karakterlere ateş ettik bu sırada düşman takımının yanında yer alıyordun fakat emin olamadığımız için bir hamle de bulunmadık daha doğrusu ben bulunmadım. Devamın da ise tekrar geldin ve bu sefer bütün dikkatlar senin üzerine yoğunlaştı madem SİVİL bir karakter yönetiyorsunuz neden aktif çatışma bölgelerinin içerisine kendinizi atıyorsunuz bu konu da birbirimizi kandırmayalım. Rolün devamın da Vicolays ve orada bulunan kişiler tarafından taranmaya başlandığınız da sizi kovalıyoruz ve yakalayıp tam vururken ame'den yaralı emotesi atıyorsunuz burası işin daha komik olan kısmı yaralısın madem neden motor sürüyorsun hadi motor sürüyorsun rol yapacaksındır tamam onda bir sıkıntı yok neden aktif çatışma bölgelerinde yaralı bir şekilde motor sürerek dolaşıyorsun kendi hatalarını düzeltmek yerine başkalarının hata yaptığını düşünerek saçma şikayetler açıyorsun. Polisin bile giremediği veya girmediği olaydan uzak kaldığı bir yere tek başınıza SİVİL bir karakteriniz ile giriyorsunuz ve şüpheleri kendi üzerinize çekiyorsunuz olay basit. Bu rolün devamın da ise savaşmaya düşman aramaya devam ediyoruz o sırada tekrar sizi görüyoruz ve şaşırtmayan bir şekilde yaralı rolünü ikinci defa hiçe sayıp motorun üzerinde EL CORONA'NIN hood bölgesinde DÜŞMAN bir karakterin yanında durduğunuzu ikinci defa gözlemlemiş oluyoruz. Sizin burada yaptığınız rol falan değil, kuralları hiçe sayıp kendi kafanda yeni kurallar belirlemişsin düşmanların yanında sivil olarak onlara yardım edeyim ama bana hiçbir şey olmasın kafasındasınız bu yanlış. EL Corona bölgesinde yaralı bir şekilde motor üzerinde takıldığınızın SS'ini de aşağıda bırakacağım. Umarım hatanızdan kendinize bir pay çıkartmışsınızdır, uzun lafın kısası ortada bir DM yok. Emote'a gelecek olursakta ame üzerinden size sıkmaya başlayınca yaralı emotesi atıyorsunuz bende bunun üzerine do kanalından rolü etkilemeyecek şekilde bir bilgilendirme mesajı atıyorum, burada da bir ihlal olduğunu düşünmüyorum. İyi forumlar, vice ile kalın  :vice: :sampanya:
Kanıt: https://cdn.discordapp.com/attachments/871093599436165130/960140257607704576/unknown.png

#4 - 03.04.2022 14:38
Savunmalar benim için yeterli, şikayeti çektim gitti.  O:-)

#5 - 04.04.2022 09:11
Uzlaşmaya gidildiği için şikayet feshedildi. Kilit arşiv.