Konu: [27.03.2022] Arzen Dreshaj, Ramaz Avaliani Aimbot şüphesi  (Okunma sayısı 1052 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 01.04.2022 00:42
Kusura bakmayın, son günlerde pek bilgisayara geçemedim. OOC hayatımın yoğunluğundan ötürü, kanıtları alt tarafa bırakacağım. Videonun tam hali youtube kanalımda var, üstlerede bırakmıştım. Onu da izleyeblirsiniz, durum net ve açık. Ortada bir hile ya da farklı bir şey yok. Hasarlar sisteminin saçmalamasından ibaret olduğunu düşünüyorum.

Alıntı
Çiftliğin orada sıkmaya başladığınız ithamında bulunuyorsan bunu kanıtlarsın. Öyle bir şey olmadı.
  :palmiye:

#11 - 01.04.2022 18:05
@fletcher Haklısın beni ikna etmeniz için açılmadı bu şikayet, kendiniz savunmanız yeterli. O yüzden kendini kanıtların ile savunduğun için sana teşekkür ediyorum. Şikayetin adminler tarafından incelenmeye alınması adına aynı şeyi @schurtytheemperor 'den de bekliyorum.

Ayrıca sistemin saçmalaması söz konusu olduğunu düşünmüyorum, videoda görüldüğü üzere (Ekran görüntüsü 1) Brent karakterinin ilk hasar yediği anda sizin videodan izlediğimiz anda aramızdaki mesafe (Ekran görüntüsü 2) şüphe uyandıracak kadar fazla.

Spoiler: GösterGizle

Ekran görüntüsü 1

Ekran görüntüsü 2

#12 - 01.04.2022 18:19
Savunmalarımı okuyup ondan sonra yaz, her şeyin açıklamasını yaptık. Hasar sisteminden oluşan bir bug fazlası yok, diğer suçlamalarınıda izah ettik her şey açık ve net. Şikayetin sonuçlanmasını bekleyelim, daha fazla tarafımdan savunma gelmeyecek.

#13 - 01.04.2022 20:15
Bir problem bulunmuyor.