Konu: Maske_36307- DM  (Okunma sayısı 283 defa)

#0 - 26.03.2022 21:12

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_36307 - Bulamadım.

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26.03.2022 / 20.28

İhlali buraya yapıştırın:

Alıntı
Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Salazar birliğindeydim, çıktım (2 hafta önce), Normal benzin alıyordum adamlar geldi ateş açtı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:
Spoiler: GösterGizle

Spoiler: GösterGizle

Ek açıklamalar(varsa): Kişinin ceza almasını istiyorum.

#1 - 27.03.2022 04:12
SALAZAR birliği ile savaş içindeydik, Kişinin SALAZAR Hoodunda takıldığını gördük bizde kişiyi takip ettik kişi Birlik Hoodunun karşısında telefonla birini arayınca şüphelendik. Kişi Benzinliğe girince (Gerisi SS atmış arkadaş) Kişiyi kaçırdık bilgi toplamak için. Arkadaşı kaçırdığımızda üstünden çıkan telefonda SALAZAR ekibinden birileri ve SALAZAR'ın numarası ekliydi. Bizde SALAZAR'ın numarasını Kişinni telefonundan alıparadık (Gerisi rol gizliliği ve rol akışını bozmamak için söylemeyeceğim.) Telefon konuşmaları döndü. Rol tamamen böyle gerçekleşti ve kişi Salazar bağlantım yokdediği halde salazarın numarası telefonundan çıkıyor )ve bazı birlik üyelerininde)            :vays: :nays:

#2 - 27.03.2022 05:02
Salazar birlik lideri olarak ve olayla alakam olduğu için konuşuyorum. Mekanım özel şahsi mekan değil. Orada bir sürü işletmeler var. Müşteri olabilir. Bu kadar emin olup, inip sıkmanız mantıksız. Zaten sizin birlikle hiç bir türlü rolümüz olmadı. Bizim birlikteki adamları tanıyoruz yanında takılıyordu demeniz mide girer.  Burada herşey apaçık ortada şahsi adımdan ileti gelmeyecektir. İyi forumlar. İyi günler.

#3 - 27.03.2022 13:01
Olay zaten dost birliğe yardım içinde yapılıp dost birliğin lideri olayın içinde bulunmaktador. Kişinin dediği gibi 1 hafta önce SALAZARlardaydım diypr ve bir hafta önce salazar ile ortaktım lafı IC olarak geçiyor habersiz sıkmadık kişiyi Dost birliğin patronlarından öğrenip öyle hareket ettik. Salazar ve SALAZAR birlik üyelerinin telefon numaralarını adamın cep telefonundan çıktı. SİZCE O ADAM O HOOD BÖLGESİNDE MEKAN SAHİBİ Mİ ?

#4 - 28.03.2022 20:07
Olay zaten dost birliğe yardım içinde yapılıp dost birliğin lideri olayın içinde bulunmaktador. Kişinin dediği gibi 1 hafta önce SALAZARlardaydım diypr ve bir hafta önce salazar ile ortaktım lafı IC olarak geçiyor habersiz sıkmadık kişiyi Dost birliğin patronlarından öğrenip öyle hareket ettik. Salazar ve SALAZAR birlik üyelerinin telefon numaralarını adamın cep telefonundan çıktı. SİZCE O ADAM O HOOD BÖLGESİNDE MEKAN SAHİBİ Mİ ?
Kardeşim öncelikle caps kapayıp doğru düzgün yazmanı rica ediyorum. Hood'un karşısında telefon ile konuşunca birlikten olduğumu nasıl anladınız acaba gökten bilgi mi indi? Nasıl kanıtlayabilirim bilmiyorum hood'un karşısında telefon ile konuşmadım sadece hood'un karşısında afk duruyordum, hood'a girdiğimi bile hatırlamıyorum.

#5 - 28.03.2022 22:26
Burada bir konuya değinmek istiyorum. Arkadaşın birliğini forum tanıtımlarından baktım. Ama forum tanıtımını göremedim. Birliklerini forum tanıtımına atmadan illegal rollere girmenin yasak olduğunu biliyorum. Admin arkadaşlar yanlışsa zaten beni düzeltirler. İyi forumlar. İyi roller.

#6 - 02.04.2022 11:58
Merhabalar,

Şikayet incelendi, henüz birliğiniz açılmadan savaş içerisinde olmanız imkansız bir durum, savunma geçersiz. Jeffrey Colerman karakteri DM kapsamı ihlalinde cezalandırılacak.