Konu: Jordan Little - Aktif Rolde /q  (Okunma sayısı 148 defa)

#0 - 26.03.2022 16:23

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Jordan Little - @NSEnes

Olaya dahil olan şahit karakter adı: Matt Fagiana - @Ryzex  , Paul Jepsen - @Montraa

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 26/03/2022, 15:46

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Aktif Rolde /q

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: 15:46 sularında Verdant Bluffs üzerinde polis ekipleri tarafından yakalandı, yakalandıktan sonra bağlantısını kopardı. Yaklaşık 5 dakika bekledik, belirli aralıklarla oyuna giriş çıkış yaptı, PM atarak role devam edebileceğimizi söyledim fakat kendisi cevap vermedi. Bu yüzden şikayet açtım.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 26.03.2022 16:39
Şahitliğimi onaylıyorum, şahıs birkaç kez bu olayı tekrarladı daha öncesinde, bir sorunu olduğunu düşünerek şikayet açmak istemedim fakat bu yaptığından anlıyoruz ki rolden kaçmak amacıyla quit attığı görülüyor.

#2 - 26.03.2022 16:40
Olaya şahitim. Detayların tamamı doğrudur.

#3 - 26.03.2022 17:29
Merhaba, şu sıralar internetimde bir problem var, sürekli olarak gidip geliyor. Oyuna çok nadir giriyorum zaten, oda geceleri biraz rahatlıyor internet. Videoda göründüğü gibi bağlantı kopması yazıyor, q atmıyorum.

#4 - 26.03.2022 20:04
İnternetinizin durumu bizim rol imkanımızı maalesef etkileyemez. Ek olarak oyuna giriş yaptığınızda size PM üzerinden rol için yazıyorum fakat siz dönüş bile yapmıyorsunuz. Şikayet sonuçlanabilir, her şey ortada. İyi oyunlar.

#5 - 26.03.2022 20:19
Konuyla bir alakam yok ancak CodsMP yazılımında /sq komutuyla bağlantınız kesilmiş gibi gösterilebiliniyor,, iyi roller rahatsızlık verdiysem kusura bakmayın.

#6 - 26.03.2022 21:51
Şikayet incelendi.

Aktif rolde Q kapsamında cezalandırılacak.