Konu: İzinsiz CK rolü  (Okunma sayısı 517 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 26.03.2022 15:36

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Gunther_Schwartz @İsaama @MuhammetKalkan Reggie_Krause
Olaya dahil olan şahit karakter adı: @catchtherainbow80

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: ssde mevcut

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
İzinsiz CK rolü

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Selamlar arkadaşlar bizi vuruyorlar, ardından bir süre tuttuktan sonra tedavi etmeden yaralı bir şekilde denize atıyorlar. İzinsiz bizi ck ediyorlar

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: https://cdn.discordapp.com/attachments/948286008103952414/957256229074370590/sa-mp-125.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/948286008103952414/957256127458971698/samp_26_03_2022_15_26_23.png
https://cdn.discordapp.com/attachments/948286008103952414/957256143602843669/samp_26_03_2022_15_26_25.png
Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 26.03.2022 15:56
 Yani, kişilerin yaralı olup deniz üstünde durabilecekleri mantıklı bir şey. Her şeye şikayet açarak bizi çökertme/jail attırma isteğinizi anlamıyorum. Detaylı savunmalar her yönüyle gerek ss gerek video kayıtları ile yapılacaktır.

#2 - 26.03.2022 18:55
Yani, kişilerin yaralı olup deniz üstünde durabilecekleri mantıklı bir şey. Her şeye şikayet açarak bizi çökertme/jail attırma isteğinizi anlamıyorum. Detaylı savunmalar her yönüyle gerek ss gerek video kayıtları ile yapılacaktır.
Çökertmekle bir alakası yok. Sonuçta küçük bir yara almadık orada, silahla vurulduk. Tedavi yapılmadan öylece denize atarsanız hiçbir şey olmamış gibi devam etmemizi bekleyemezsiniz. Neredeyse bir saatten fazladır bizi vurulmuş bir şekilde tuttunuz ve hiçbir tedavi veya yaralarımızı sarmadınız. Açık yaralı bir şekilde denize attınız, o şekilde ne kadar dayanmamızı bekliyorsunuz? Ayrıca bıraktığınız yer Bayside. Uzi ile yaralıyorsunuz bizi, sopayla değil.

#3 - 29.03.2022 18:27
 Arkadaşlar yaralı evet, bu suyun üstünde duramayacakları anlamına gelmez. Bunu herkesde biliyorki yaralıları geçin, engelli kardeşlerimiz suyun üstünde durmayıda bırakıp profesyonel bir şekilde yüzebiliyor. Madem yaralısınız ve böyle bir şeyden şikayetciydiniz, biz sizi attıktan sonra hızlı bir şekilde yüzmeye başladınız. Bu duruma tekrar geliyorum, sakıncalı bir durum görmüyorum. İzinsiz CK falan da yok, yaralısınız ve suya atıyoruz. Su sizi her türlü üstte tutacaktır yüzmeseniz bile, tamamen OOC kin şikayeti olarak değerlendiriyorum. Her rolümüzde bir tane ihlal yakalama çabanızı hala ve hala anlamlandıramıyorum, bu ihlalleri sadece siz yakalamaya çalışıyorsunuz haberiniz olsun. Başka birliklerle hiç böyle bir sorun yaşamadık, çünkü rol yaptığımız arkadaşlar ihlal yakalamak için değilde rol yapmak için bu oyunu oynuyorlar. Diyeceklerim bu kadar admin kararına kalmıştır. İyi forumlar, iyi roller dilerim.

#4 - 04.04.2022 06:27
Merhaba, şikayet incelendi.

Bu tarz durumlarda her zaman şikayet açmadan önce karşı tarafla mümkünse oyun içinden iletişime geçmenizi öneririm. Yaralı durumdayken karakterlerinizi suya atabilirler, burada herhangi bir problem yok fakat @MuhammetKalkan  haklı durumdayken, savunmanızda üslubunuzu bozarak karşılık vermişsiniz.

Forum ve oyunda bu tip davranışlara kesinlikle izin vermiyoruz, bu seferlik sadece forumdan uyarı alacaksınız fakat tekrarında ağır bir yaptırım uygulanabileceğini lütfen unutmayın.

Savunma sırasında sadece olayla ilgili yorumlarınızı, inceleyecek olan adminin anlayabileceği şekilde olayı özetlemeniz yeterli oluyor. Şikayet karışık bir hale döndüğünde hem inceleyen admine uğraş çıkıyor, hem de oyuncular tartışma ortamı yaratmış oluyor.