Konu: [23.03.2022 - Fleez Meck] DM  (Okunma sayısı 187 defa)

#0 - 23.03.2022 18:22

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Fleez_Meck @Lazlo

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 23.03.2022 - 18:00 civarı

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
6-) DEATHMATCH

a) Herhangi bir şekilde roleplay amacı gütmeden karşı tarafı öldürmek, yere düşürmek, vurmak olarak kabul görmektedir. Karşınızdaki bireyi herhangi bir silahla vuracakken, ateş edecekken, yeterli bir sebebe sahip olduğunuza emin olmanız gerekmektedir. Terörizm faaliyetleri admin izniyle gerçekleşebilir.

b) Revenge-kill — DM'in alt kolu olarak adlandırılmıştır. Çatışma halinde vurulup, HP'niz bittiğinde, belirli yaralı süresini bitirip yerden kalkıp aynı çatışmaya devam etmektir.

— Bir kişi tarafından vurulduğunuzda, karşı tarafa neden vurulduğunuzu PM veya herhangi bir özel iletim kanalı üzerinden sorabilirsiniz. Sorunuza yanıt gelmediği noktada, ihlal olduğuna eminseniz kişiye şikayet oluşturabilirsiniz.
— Belirli izinleri olan ekip ve bireyler haricinde seri katillik, kiralık katillik yapan bireyler DM ihlalinden ceza alır.
— Birlik gibi toplu ihlaller konusunda uygulanacak yaptırım Faction Managament ekibi yetkilileri tarafından duyurulabilir.
— DM konusunda bir oyuncuya şikayet oluşturuyorken elinizdeki ekran görüntüsü, video kaydının yeterli olduğundan emin olmalısınız.
— Çatışma başlamadan, rol dahilinde ilk mermiyi ateşleyecek kişinin silahı için emote belirtmesi gerekmektedir.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Sivil ve gereksiz yere sıktı.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): Diyecek birşeyim yok sivil bir iki laf söylüyor dm falan atmamış olayım diye şerefsiz olan diyor anlamıyorum yani neden ben? daha üç gün önce aynı şikayeti açtım yeter ya uğraşmak istemiyorum artık direk sonuçlanmasını istiyorum kanıtlık birşey de yok.
İyi Forumlar.

#1 - 23.03.2022 18:26
Fleez Meck oyuncusu daha önce birliğimizde bulunuyordu kendisi arkadaşımızdı. OOC olarak arkadaşları birlikten çıkardım, IC olarak hiçbir rol dönmedi ve arkadaş gelip birlik üyelerime sıkmış gereken cezayı almasını istiyorum.

#2 - 23.03.2022 19:33
Birlikten 3 kişi ayrıldık aramızda rol döndürüp gerekli emote ve zamanları bekleyip ağırlığımızı koyduk, rol çerçevesinde bu üçlü ile bu karakterlere İC kin oldu.. Ortada Dm lik bir durum yok savunmam bitmiştir iyi forumlar.

#3 - 23.03.2022 19:37
ek olarak ayrıca şahısın üslubu hakkında ayrı şikayet açacağım, zaten geçmişime bakabilirsiniz o birlikte olduğumu göreceksiniz.. Şikayeti açan arkadaşın tavrından dolayı forumdan ceza alması için ayrıca şikayet açacağım
"Diyecek birşeyim yok sivil bir iki laf söylüyor dm falan atmamış olayım diye şerefsiz olan diyor anlamıyorum yani neden ben? daha üç gün önce aynı şikayeti açtım yeter ya uğraşmak istemiyorum artık direk sonuçlanmasını istiyorum kanıtlık birşey de yok.
İyi Forumlar."
İki laf söyleyip dm atma muhabbetine gelecek olursak, orda birlik lideri olsa ona da ateş ederdik sonuçta 3 kişiydik ve sadece sen vardın.. Daha önce üç gün önce aynı şikayeti açtın diyorsun fakat bu benim seninle ilk şikayetim? yalan söylemenin bir durumu yok.. Sonuçlanırken bunlarında göz önünde bulundurulmasını rica ediyorum. Direkt sonuçlanmasına ne yazık ki sen karar veremezsin dostum ona forum moderatörü karar verir, kanıtlık bir şey yok haklısın rol ortada sadece olan savunmamı yaptım. İyi forumlar  :vice:

#4 - 23.03.2022 23:26
Üslubum ile alakalı olarak sana demedim alındıysan kusuruma bakma rolde dediğini açıkladım sana karşı bir lafta bulunmadım rolde diyorsun bunu OOC olarak sana birşey demedim kanka üstüne alınma.
« Son Düzenleme: 23.03.2022 23:28 hanımdeaglegetir »

#5 - 23.03.2022 23:28
ek olarak ayrıca şahısın üslubu hakkında ayrı şikayet açacağım, zaten geçmişime bakabilirsiniz o birlikte olduğumu göreceksiniz.. Şikayeti açan arkadaşın tavrından dolayı forumdan ceza alması için ayrıca şikayet açacağım
"Diyecek birşeyim yok sivil bir iki laf söylüyor dm falan atmamış olayım diye şerefsiz olan diyor anlamıyorum yani neden ben? daha üç gün önce aynı şikayeti açtım yeter ya uğraşmak istemiyorum artık direk sonuçlanmasını istiyorum kanıtlık birşey de yok.
İyi Forumlar."
İki laf söyleyip dm atma muhabbetine gelecek olursak, orda birlik lideri olsa ona da ateş ederdik sonuçta 3 kişiydik ve sadece sen vardın.. Daha önce üç gün önce aynı şikayeti açtın diyorsun fakat bu benim seninle ilk şikayetim? yalan söylemenin bir durumu yok.. Sonuçlanırken bunlarında göz önünde bulundurulmasını rica ediyorum. Direkt sonuçlanmasına ne yazık ki sen karar veremezsin dostum ona forum moderatörü karar verir, kanıtlık bir şey yok haklısın rol ortada sadece olan savunmamı yaptım. İyi forumlar  :vice:
Sana açmadım başka bir birlik bize DM attı ve onlara açtım niye herşeyi yanlış anlamak zorundasın kankam?

#6 - 23.03.2022 23:57
Birlikten 3 kişi ayrıldık aramızda rol döndürüp gerekli emote ve zamanları bekleyip ağırlığımızı koyduk, rol çerçevesinde bu üçlü ile bu karakterlere İC kin oldu.. Ortada Dm lik bir durum yok savunmam bitmiştir iyi forumlar.
Aranızda IC bir rol yapamazsanız OOC olarak atıldınız kavga sonucunda.

#7 - 24.03.2022 14:55
Çıkardığın street boss ile ıc rolun vardı bir kere ooc çıkarman bile gereksiz de ortada hiçbir sorun yokken, kural ihlali üstüne ihlal yaptığın için bir şey demiyorum geride kalan 2 arkadaşa sorulabilir ıc rolun döndüğüne dair şahit sunabilirim. Polemiğe daha fazla girmek istemiyorum. Malum rolden sonra gelip "pm" kanalı üzerinden "sana şikayet açmayacağım birdaha yapma şöyle böyle" demen ayrı bir komikti Bora. Aklın sıra ağzımdan laf alacaktın, bana ıc ooc karıştırıyor diyorsun ama yürüyen mixsin kanka :)
Şikayet sonuçlanabilir değerli arkadaşlarımın değerli vaktinden zaman kaybı olmasın, sizleri çok seviyorum fakat birdaha role girmeyeceğim kesin. İyi roller  :vice:

#8 - 24.03.2022 18:56
Karakterinizin eskiden oluşumda olması bir yana, bir karakter sivilken hiçbir şekilde illegal rollere girişemez.

İlgili karakter cezalandırılacak.