Konu: [12.03.22 - Darnell_Langston] Hile  (Okunma sayısı 796 defa)

#10 - 12.03.2022 15:04
İki m4 olup da bütün hasari sizin vermeniz daha da garip, solda kaçmaya çalışan arkadaşı da siz düşürdünüz bize sıkarken.

#11 - 12.03.2022 15:19
Şahitliğini onaylıyorum

#12 - 12.03.2022 15:37
Hasarın neredeyse hepsini Darell Langston karakterinden  yedim şahsen.  Diğer drive a kalkan arkadaş çok tutturamamış.

Bizim dediğimiz şey iki kişi  drive'a kalkıyor ancak hepimizi birisi düşüyor.
« Son Düzenleme: 12.03.2022 17:16 Osfk »

#13 - 13.03.2022 00:18
Selamlar,
İhbar çağrısı üzerine bölgeye yöneliyoruz ve bölgede şüpheli konumdasınız. Gün boyunca kesilmeyen silah vakaları, şüpheli olaylar sonucu sizi çeviriyoruz.  Bölgede verilen ihtarlara uymuyorsunuz ''buyrun, bir sorun mu var?'' gibi tavırlar alıyorsunuz. Beklemeye devam ediyorsunuz, arkadan birden ateş alıyoruz ve kendimizi güvene alıyoruz. Geri kalanlar videoda gözüküyor zaten.
Hile durumuna gelirsek, altta bırakacağım video her şeyi açıklayacaktır. 2 M4 drive-by atıyoruz, gayet normal.
Spoiler: GösterGizle

Daha sonrasında sizlerin /id çekip, diğer üyeleri kontrol etmeniz ya da /pm üzerinden birbirinize numara paylaşmanız ne kadar sağlıklı bilemiyorum.

Tarafımca gerekmediği sürece yanıt gelmeyecek, sonuçlanabilir.  :vice:

Öncelikle merhabalar, iki kişi Db'ye çıkıyorsunuz iki karakter de farklı bir yöne bakıyor ama o sıra benim karakterim nedense mermi yemeye başlıyor.

#14 - 13.03.2022 14:03
Hasarın neredeyse hepsini Darell Langston karakterinden  yedim şahsen.  Diğer drive a kalkan arkadaş çok tutturamamış.

Bizim dediğimiz şey iki kişi  drive'a kalkıyor ancak hepimizi birisi düşüyor.
Hasarların hepsinin benim tarafımdan geldiğini söylüyorsun fakat elinde hasarların bir görünütüsü yok, hasarların tamamının benim tarafımdan geldiğini nereden çıkarttın anlamadım.

Öncelikle merhabalar, iki kişi Db'ye çıkıyorsunuz iki karakter de farklı bir yöne bakıyor ama o sıra benim karakterim nedense mermi yemeye başlıyor.
Videoda zaten her şey açık bir şekilde gözüküyor, sana açılan ateş partnerim tarafından geliyor. Bu durumu alt kısıma bırakacağım. ''İki karakter de farklı yöne bakıyor'' demişsin fakat, samp fizikleri olarak karakterler sadece arkasına baktığında araçtan sarkıyor. Alıntı-cevapla olarak sürekli konuyu uzatmaya gerek yok, sonuçlanabilir.

#15 - 14.03.2022 18:52
Sonuçlandırabiliriz. @Lia

#16 - 18.03.2022 19:56
İncelendi, hile kullanımı bulunmuyor.