Konu: Guiseppe_Bennett yanlış emote kullanımı.  (Okunma sayısı 157 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 19.03.2022 23:27

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Guiseppe_Bennett @thefuzzy
Olaya dahil olan şahit karakter adı: Kane_Darion (ssde aynı araçtalar)

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 22:18 - 19.03.2022

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: 43-) Emote İhlalleri

a) /me komutu, /me komutu oyunda karakterinizin yaptığı eylemleri bildirdiğiniz IC bir kanaldır. /me komutuyla yalnızca somut durumları belirtebilirsiniz. /me komutundan yazdığınız eylemler karakterinizin hareketlerini tanımlar ve doğru yönde kullanılmalıdır.

b) /do komutu, IC durumların bildirildiği bir diğer kanaldır. Herhangi bir OOC amaçla kullanılamaz.

Emotelarda rol dışı hatalı kullanımlar, emote kullanımlarını abuselamak, emote kanallarında sohbet etmek, küfürlü / hakaret içerikli emotelar vermek tamamiyle yasaktır.

CEZASI: Yönetici kararına bağlı olarak: Uyarı, kick, hapis veya yasaklanma.

Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Oyunda çoğunlukla bir çok kişinin bulunduğu ayrıca Idlewood Mafia Brims'in de hoodu olan bir bölgede ssde göründüğü gibi bir emote vermesi saçma ve rol dışı bir şey.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Ek açıklamalar(varsa): N/A

#1 - 20.03.2022 00:03
Selam, iyi geceler.

Verdiğim emotta bir şey görmüyorum. Hood içinde insanlar role giriyor ve kısa süreli /ado attım afk olduğumu belirtmek amacı ile. Örneğinde Kane gelmiş ve role girmişti. Gibi gibi.

Tamamen OOC kin ile açılmış bir şikayet, sonuçlanabilir.

#2 - 20.03.2022 00:32
Ne IC ne de OOC tanımıyorum, düşman bir birlikte de değilim ama sonuçlanabilir.

#3 - 20.03.2022 19:49
Merhaba.

Emote verirken tamamen rolsel bir şekilde ilerlemeniz ve mantık çerçevesi içinde yazılar yazmalısınız, sürekli roleplay kuralı kapsamında aktif bir yerde AFK kalmanız da doğru değil.
Hatalı Emote'dan işlem uygulanacak, tekrarında daha dikkatli olmanız dileğiyle.