Konu: Vitali_Sokolov - Non rp ihlali  (Okunma sayısı 123 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 18.03.2022 20:08

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Vitali _Sokolov / @Gloin

Olaya dahil olan şahit karakter adı: N/A

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 18.03.2022/19:20

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:
Non rp
Alıntı
N/A

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Caine Blackhand karakteri ile kaza rolü gerçekleşti. Karşı tarafın aracı kullanılamaz halde, duman atıyor. O sırada tartışma rolü içerisindeyiz ve kendisi yardım için birileri arıyor. Yanına bir-iki arkadaşı gelip-gidiyor. Karakterim polis çağırdığı için oradan ayrılmıyor. Caine Blackhand karakterinin telefon görüşmelerinin ardından olay yerine Vitali Sokolov karakteri geliyor ve rol esnasında rolsüz aracı birden bire tamir ediyor.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: N/A

Ek açıklamalar(varsa): N/A

« Son Düzenleme: 18.03.2022 20:12 sweppyz »

#1 - 18.03.2022 21:25
Caine karekteri beni telefonla aradı, aracının bozulduğunu ve tamir kiti almamı söyledi, ardından olay yerine geldim ve rol dönüyordu o sırada arabalar etrafta çokça geçmekteydi. Ben de aracı tamir ettim, herhangi bir ekstra rol yapmamı gerektiren durum  görmedim, ayrıca; oyunda sistemsel olarak bir me komutu çıktığından ve olayı büyütmek istemediğimden aracı tamir edip gaza bas çek yaparak hemen aracı olay mahallinin soluna çektim ki insanların rolü bozulmasın ve durduk yere kaza yapmasın diye. Normal bir durumda kaza yaparsan ilk yapacağın iş arabayı müsait bir konuma çekmek olur ben de kimse yapmıyor diye aracı tamir edip hızlı bir şekilde sola çektim.

#2 - 18.03.2022 21:38
Merhabalar..

Orası kaza mahali ve orada polis arkadaşlar dururken onların bir şey dememesi üzerine sizin böyle bir hamle yapmanız garip. Orada dönen rolün asıl temeli bu zaten. Kaza rolü. "Karşı tarafın aracı tamamen bozulmuş, gitmiyor." Buna rağmen siz aktif rol bölgesinde bozuk olan aracı tamir edip yol kenarına çekiyorsunuz. Aracın çekilmesi için çekici çağırılabilir? Tamirciyseniz çekicinizi getirebilridiniz. Aracın tamamen bozuluşundan dolayı karaterim o kişinin aracı aşırı hızlı kullandığını ve aracın o sebepten bu hale geldiğini beyan ediyor fakat siz bir komut ile aracı tamir ederek bu rolün gidişaatını değiştirmiş oluyorsunuz. Sizin açınızdan olumsuz bir etkisi olmayabilir fakat benim açımdan oluyor. Bunu yaptığınız vakit bilerek do kanalı üzerinden belirtmem gerekti, belirttim. Beyanda bulunduğumun doğruluğu açısından aracı eski yerine çekmeniz iyi oldu.

#3 - 18.03.2022 21:53
Merhabalar aracı tamir edip yüz km kadar gitmedim sadece yaptığım aracı tamir kitiyle onarıp sağ tarafa çekmekti normal bir durumda araç en azından birazcık gitsin diye araçla ilgili bir bilgisi olan bir kişi bunu yapabilecek düzeydedir. Benim amacım kötü bir şey değildi ayrıca dediğim gibi me emotu çıkıyor orada ve öncesinden Caine karekteri ile telefonda konuşup hazırlıklı geldim, arabayı alıp polisten kaçmadım ya da saçma bir role kalkışmadım sadece arabayı sola çektim.

#4 - 21.03.2022 03:51
Merhabalar, şikayet incelendi. Vitali'nin yaptığı rollerin doğrultusunda çok fazla rolü abuse edecek bir sorun yok fakat yaptığı davranışlar realizmden uzak tavırlar. Rollerinize biraz daha dikkat etmenizi rica ediyorum. Şikayet kapatıldı, iyi forumlar.