Konu: Maske_32665 - Güvenli Bölge İhlali  (Okunma sayısı 343 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#10 - 15.03.2022 19:50
Fletcher adına;

Çamur at izi kalsın politikasından çık, baymaya başlıyorsun. Oyuna yeni girmedim, relog attım. Canım neden o kadar fazla? Birkaç gün öncesinde uyuşturucu içtim ve crash yedim, geri döndüğümde ise rapor atarak canımın düzeltilmesini rica ettim çünkü ard arda crashlerim oldu. Canım admin ekibi tarafından düzeltildi, bu yüzden kaldı. Benden kaynaklı bir şey yok, admin tarafından düzeltildiği için ve sistemsel hiç düşmediğim için canım bu durumda kaldı. Ne bug abusesi? Ne yeni girmesi? Söylediğim her şey kontrol edilebilir, gülünçleşmeyin. :D

#11 - 15.03.2022 19:59
Fletcher adına;

Çamur at izi kalsın politikasından çık, baymaya başlıyorsun. Oyuna yeni girmedim, relog attım. Canım neden o kadar fazla? Birkaç gün öncesinde uyuşturucu içtim ve crash yedim, geri döndüğümde ise rapor atarak canımın düzeltilmesini rica ettim çünkü ard arda crashlerim oldu. Canım admin ekibi tarafından düzeltildi, bu yüzden kaldı. Benden kaynaklı bir şey yok, admin tarafından düzeltildiği için ve sistemsel hiç düşmediğim için canım bu durumda kaldı. Ne bug abusesi? Ne yeni girmesi? Söylediğim her şey kontrol edilebilir, gülünçleşmeyin. :D

Ortada gülünçleşecek bir şey yok, ben sadece gördüklerimi söylüyorum. Savunmanız bittiyse yönetici kararını bekleyelim.

#12 - 16.03.2022 22:49
Güvenli bölgeye kaçan(ya da kaçtığını düşündüğünüz) birine sadece güvenli bölge dışında aktif olarak ateş etmeye başladığınız sırada güvenli bölgeye kaçarsa kural geçersiz oluyor. Bu durumda güvenli bölgede olmasına rağmen ateş açılmış, ek olarak bırakılan ekran görüntüsü bir şey ifade etmiyor, o mesafeden sizi fark etmemiş olabilir. Burada doğrudan güvenli bölgede ateş edilmesi söz konusu.

Ateş açan kişiye ceza verilecek.