0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Non-RP
IC olarak o kapı uzaktan kumanda ile açılıp kapatılıyor. Ona göre rol sergiledik. Bir açık arayıp direk şikayet etmek yerine, pmden bana sorabilirdin veya uyarabilirdin. Şikayet açmak için kendine bir koz yaratmışsın, yaptığını yakıştıramadım.
Alıntı yapılan: Downtown - 16.03.2022 21:25IC olarak o kapı uzaktan kumanda ile açılıp kapatılıyor. Ona göre rol sergiledik. Bir açık arayıp direk şikayet etmek yerine, pmden bana sorabilirdin veya uyarabilirdin. Şikayet açmak için kendine bir koz yaratmışsın, yaptığını yakıştıramadım.Uzaktan kumanda rolü (?) yapıyorsan eğer story rp yapmak için izin almalısın sonuçta elinde ben o kapıyı açıp kapatacak bir kumanda göremiyorum. Açık aramakla alakası yok oyunu kurallarına göre oynamamız herkes için en iyisi. Sonuçlanabilir.
Alıntı yapılan: Fowy - 16.03.2022 21:44Alıntı yapılan: Downtown - 16.03.2022 21:25IC olarak o kapı uzaktan kumanda ile açılıp kapatılıyor. Ona göre rol sergiledik. Bir açık arayıp direk şikayet etmek yerine, pmden bana sorabilirdin veya uyarabilirdin. Şikayet açmak için kendine bir koz yaratmışsın, yaptığını yakıştıramadım.Uzaktan kumanda rolü (?) yapıyorsan eğer story rp yapmak için izin almalısın sonuçta elinde ben o kapıyı açıp kapatacak bir kumanda göremiyorum. Açık aramakla alakası yok oyunu kurallarına göre oynamamız herkes için en iyisi. Sonuçlanabilir.Oyunu kurallarına göre oynadığımı aldığım ceza sayısına bakabilirsin dostum, burada bilerek Non RP yapmıyorum sonuçta. Açık aramakla alakası yok diyorsun. Sonuçta orada neden böyle rol yaptığımı sorabilirdin? Veya uyarabilirdin? Bunu yapmayıp, direk şikayet açman normal olarak beni böyle bir düşünceye itti.
Alıntı yapılan: Downtown - 17.03.2022 02:34Alıntı yapılan: Fowy - 16.03.2022 21:44Alıntı yapılan: Downtown - 16.03.2022 21:25IC olarak o kapı uzaktan kumanda ile açılıp kapatılıyor. Ona göre rol sergiledik. Bir açık arayıp direk şikayet etmek yerine, pmden bana sorabilirdin veya uyarabilirdin. Şikayet açmak için kendine bir koz yaratmışsın, yaptığını yakıştıramadım.Uzaktan kumanda rolü (?) yapıyorsan eğer story rp yapmak için izin almalısın sonuçta elinde ben o kapıyı açıp kapatacak bir kumanda göremiyorum. Açık aramakla alakası yok oyunu kurallarına göre oynamamız herkes için en iyisi. Sonuçlanabilir.Oyunu kurallarına göre oynadığımı aldığım ceza sayısına bakabilirsin dostum, burada bilerek Non RP yapmıyorum sonuçta. Açık aramakla alakası yok diyorsun. Sonuçta orada neden böyle rol yaptığımı sorabilirdin? Veya uyarabilirdin? Bunu yapmayıp, direk şikayet açman normal olarak beni böyle bir düşünceye itti.Neden sorayım dostum sana sorduğum sıra bana pm üzerinden neden rolümü baltalıyorsun da diyebilirdin böyle bir duruma düşmemek için şikayet açtım ve yaptığın açık arayla ihlal oyun kurallarını bir daha gözden geçirirsen iyi olur
Alıntı yapılan: Fowy - 17.03.2022 16:04Alıntı yapılan: Downtown - 17.03.2022 02:34Alıntı yapılan: Fowy - 16.03.2022 21:44Alıntı yapılan: Downtown - 16.03.2022 21:25IC olarak o kapı uzaktan kumanda ile açılıp kapatılıyor. Ona göre rol sergiledik. Bir açık arayıp direk şikayet etmek yerine, pmden bana sorabilirdin veya uyarabilirdin. Şikayet açmak için kendine bir koz yaratmışsın, yaptığını yakıştıramadım.Uzaktan kumanda rolü (?) yapıyorsan eğer story rp yapmak için izin almalısın sonuçta elinde ben o kapıyı açıp kapatacak bir kumanda göremiyorum. Açık aramakla alakası yok oyunu kurallarına göre oynamamız herkes için en iyisi. Sonuçlanabilir.Oyunu kurallarına göre oynadığımı aldığım ceza sayısına bakabilirsin dostum, burada bilerek Non RP yapmıyorum sonuçta. Açık aramakla alakası yok diyorsun. Sonuçta orada neden böyle rol yaptığımı sorabilirdin? Veya uyarabilirdin? Bunu yapmayıp, direk şikayet açman normal olarak beni böyle bir düşünceye itti.Neden sorayım dostum sana sorduğum sıra bana pm üzerinden neden rolümü baltalıyorsun da diyebilirdin böyle bir duruma düşmemek için şikayet açtım ve yaptığın açık arayla ihlal oyun kurallarını bir daha gözden geçirirsen iyi olurAçık ara ihlal olmadığını düşünüyorum, sonuçta bu sizin rolünüze etki etmedi. Ha geriden açmışım ha ileriden açmışım, dediğim gibi bu gelişen rollere etki edecek bir olay değil. Bu kadar şikayetlik bir konuda değil, bahsettiğim durum budur. Daha fazla ikili söz düellosuna girmeye gerek yok. Adminlere bırakalım son kararı.