Konu: [14.03.2022] Cesar Enrique - Mixing  (Okunma sayısı 350 defa)

0 Üye0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

#0 - 14.03.2022 18:13

Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: @Cross

Olaya dahil olan şahit karakter adı: -

Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.03.2022 16.51

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın:

Alıntı
Mixing

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Ek açıklamalar(varsa): IC rol olarak, karşı taraftaki kişileri hiç bir şekilde tanımıyorum bana /s komutu ile Karabekian diye bağırıyıyor bu kişiler ile hiç bir rolüm olmadı KASPAROV hood'unda bile çok vakit geçirmedim bu karaktere 2 gün önce geçtim kişilerin gerekli cezasını almasını istiyorum. MİXİNG kuralını çiğniyorlar.
Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin: [spoiler]

Ek açıklamalar(varsa): -

#1 - 14.03.2022 22:10
Merhaba, karakteriniz şehre bugün gelmedi. Karakterinizi bir kaç gün öncesinde gördüm. Buna ek olarak ortada MG'lik bir durum yok. Adam Bright karakteriyle fısıldaşmalarım sizin chatinize düşmediği için bu gayet normal. Ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum.
Spoiler: GösterGizle

Umarım aklınızda bir soru işareti kalmamıştır. Karakterinizin kim olduğunu IC yollarla öğrendiğim attığım ekran görüntüsünde gayet açık ve net bir şekilde belli. MG yapacak oyuncular olsaydık soy adınızı gördüğümüz gibi ateş ederdik lakin böyle bir rol yapmadık. Yeni karakterinizle iyi roller, iyi akşamlar diliyorum.

#2 - 15.03.2022 11:58
Soyadı her karabekian olanın Kasparovla bağlantılı olduğunu nereden biliyorsun?

#3 - 15.03.2022 13:39
Sizi anlamakta güçlük çekiyorum. Kararı yetkiliye bırakmakta fayda var.

#4 - 15.03.2022 13:41
Merhaba, karakteriniz şehre bugün gelmedi. Karakterinizi bir kaç gün öncesinde gördüm. Buna ek olarak ortada MG'lik bir durum yok. Adam Bright karakteriyle fısıldaşmalarım sizin chatinize düşmediği için bu gayet normal. Ekran görüntüsünü aşağıya bırakıyorum.
Spoiler: GösterGizle

Umarım aklınızda bir soru işareti kalmamıştır. Karakterinizin kim olduğunu IC yollarla öğrendiğim attığım ekran görüntüsünde gayet açık ve net bir şekilde belli. MG yapacak oyuncular olsaydık soy adınızı gördüğümüz gibi ateş ederdik lakin böyle bir rol yapmadık. Yeni karakterinizle iyi roller, iyi akşamlar diliyorum.

Kanıtlar yeterli, ceza verilmeyecek.