Konu: Maske_32665 - Wallhack  (Okunma sayısı 346 defa)

#0 - 15.03.2022 19:34
Şikayet edilen karakter adı ve forum hesabı: Maske_32665 // Emin değilim ama diğer şikayete bakacak olursak @shaazux yada @fletcher ikilisinden biri, yada her ikisi.
Olaya dahil olan şahit karakter adı:
Olayın gerçekleştiği tarih ve saat: 14.03.22 // 23.26

İhlal edilen kuralı buraya yapıştırın: Wallhack Kullanımı 
Spoiler: GösterGizle
Sunucu içerisinde bir oyuncuya, diğer oyuncular karşı üstünlük sağlayan her türlü ek program, yükleme, modlama veya program kullanımı kesin olarak yasaktır.

Yapılan ihlali tüm detaylarıyla açıklayın: Bulunduğum yerin etrafı duvarlarla çevrili, daha öncesinde orada hiç bulunup rol yapmadım. Sadece silahımı almak için oraya giriyorum, birkaç dakikalığına alt+tab atıyorum ve geldiğimde kendimi yaralı buluyorum. Orada beni arayarak bulma ihtimalleri çok düşük.

Şikayetinizi destekleyecek kanıtlar ekleyin:

Kanıtlar: GösterGizle

Bu vurulduğum an

Bu da bulunduğum yer, görüldüğü üzere her tarafı çevrili. Görebilecekleri bir yer yok.

Ek açıklamalar(varsa): Normalde şikayet açmayacaktım fakat bugün aynı kişi ve aynı konu olduğu için şikayet açıyorum. Şahısta hile şüphesi var. https://www.vice-rp.com/forum/index.php?topic=125960.0 konusuna bakacak olursak aynı kişi ve aynı sorun.

Direkt olarak vuran kişiyi suçlamıyorum, belki yanındaki kişide hile bulunduğu için beni orada da bulmuş olabilirler.

Bunun dışında vurulmamın ardından kaçırıldım ve ck edildim. Şahıs eğer hileden ceza alırsa yapılan ck rolünün de iptalini istiyorum.

#1 - 15.03.2022 20:31
Fletcher adına;

Öncelikle iyi günler. Bulunduğunuz bölge yaklaşık olarak üç aydır rollerimi sürdürdüğüm bir ev, sahibinin oyuna dönmesi ile birlikte mekan Ruslara geçti ve İC-OOC bu durumdan haberdarım. Bunun için zaten malikane ile rollerimizi ve ilişkimizi kesmiştik. Bölgenin Ruslara geçtiğinden haberdar olduğum için şehirde yaptığım pek çok arama sonrasında malikaneye geliyorum, arka taraftan atlayacağım vakit direkt sizi görüyorum. Sizi vuruyorum ve oradan uzaklaşıyorum. Sonrasında ise alması için Salazar'a haber gönderiyorum. Söylediklerimin hepsini kanıtlayacak görüntüleri de alt tarafa bırakacağım. Elimde kısa bir video var fakat yeterli olur diye düşünüyorum. Malikane ile ilgili söylediklerimi @uslanmazefsanesi onaylayacaktır.

#2 - 15.03.2022 22:01
Savunma geçerli, aramızda anlaştık. Kapatılabilir.

#3 - 18.03.2022 19:55
Arşiv.